Skip to content
Upcoming

De adidas LXCON heeft een nieuwe colorway gekregen

18 maart 2020 14:02
De adidas LXCON heeft een nieuwe colorway gekregen

Er zijn dit jaar al veel nieuwe colorways verschenen bij adidas en voorlopig zijn zij ook nog niet klaar met het ontwerpen van nieuwe colorways. Er staat ons namelijk alweer een nieuwe te wachten. Twee weken geleden is er een ‘Signal Green’ colorway verschenen op de adidas LXCON. Nu keert de sneaker terug in een volledig ‘Core Black’ colorway. Deze heeft een hele speciale finishing touch. De sneaker beschikt namelijk over leuke accenten.

De adidas LXCON is een hardloopschoen uit de jaren ’90. De springende middenzool en de retro tech doorschijnende slangetjes die door de vetergaatjes en het boord lopen van de sneaker zorgen ervoor dat de geest van de jaren ’90 in leven blijft.

adidas LXCON ‘Core Black / Multi’ | Details

De sneaker heeft een overall zwarte kleur gekregen, dit betekent dat het bovenwerk en de zolen beiden zwart van kleur zijn. De sneaker lijkt op eerste zicht normaal, maar heeft glanzende reflecterende ‘Iridescent’ accenten gekregen, wat ervoor zorgt dat deze zwarte kleur naar voren springt. Deze iridescent accenten bevinden zich te midden van strak zwart gaas. De kleurencombinatie van roze, paars en turquoise springt eruit onder dat zwarte gaas. Vanaf de bovenkant is er een suède tong te zien met een subtiele branding logo, daarbij is de binnenkant van de schoen rood.

De sneaker is afgelopen week uitgebracht en is verkrijgbaar op adidas.nl en diversen geselecteerde retailers. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €199,95. Als je benieuwd bent wel sneakers er de komende tijd nog meer releasen, houd dan onze releasekalender in de gaten. Ook kun je ons volgen op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Adidas LXCON Core Black

EF4278 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
adidas LXCON 'Core Black'
Images by adidas