Skip to content
Upcoming

De adidas LXCON 94 maakt een comeback

5 augustus 2019 14:40
De adidas LXCON 94 maakt een comeback

De adidas LXCON verscheen voor het eerst in het jaar 1994 als een high-performance hardloopschoen. Nu, 25 jaar later, maakt deze iconische hardloopschoen en comeback als lifestyle sneaker! De adidas LXCON 94 krijgt ook direct een heerlijk opvallende colorway.

De details

De upper van de sneaker is voornamelijk voorzien van zwart mesh, leer en suède. Hierdoor springen de gekleurde details er extra goed uit. Op de hak van de sneaker vind je namelijk een Neon groen element. Daarnaast bestaat het vetersysteem uit een oranje plastic buisje die goed opvalt door de zwarte elementen daaromheen. Het Neon groen en oranje zien we uiteraard ook terugkomen op de zool en de adidas branding. De midsole is in het fel oranje gekleurd met een aantal elementen in het Neon groen. Om deze kleuren er nog net iets meer uit te laten springen, is er een zwarte outsole geplaatst. Hierdoor trekt direct alle aandacht naar deze opvallende midsole. Verder vind je op de tong en hiel nog verschillende adidas branding.

Door het gebruik van mesh op de upper kan de sneaker goed ademen en voelt de sneaker zacht aan voor je voeten. Natuurlijk kan de adiPRENE technologie niet missen op de adidas LXCON 94. Hierdoor ervaar jij optimale demping tijdens jouw afgelegde afstanden.

De adidas LXCON 94 zal donderdag 8 augustus releasen voor een prijs van €130,-. Houd onze releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws!


adidas LXCON 94 'Core Black/Grey Six'

EE6257 · Prijs vanaf €33,-

Naar alle aanbieders
adidas - Lxcon 94 (black / orange / green) - EE6257
adidas - Lxcon 94 (black / orange / green) - EE6257
adidas - Lxcon 94 (black / orange / green) - EE6257
Images by: 43einhalb