Skip to content
Upcoming

De adidas Lucas Premiere komt in twee pastel colorways

6 maart 2019 16:02
De adidas Lucas Premiere komt in twee pastel colorways

De Lente breekt langzaam door de wolken en het kwik stijgt steeds wat meer. Hoe kun je het lekkere weer beter vieren dan een nieuw paar summer kicks? adidas weet als geen ander hoe je deze frisse colorways moet ontwerpen. Samen met pro skater Lucas Puig hebben ze zijn signature sneaker, de Lucas Premiere, in twee nieuwe Franse pastel colorways gewikkeld.

Het adidas Skateboarding platform is er niet eentje die dagelijks nieuwe sneakers uitbrengt. Als ze dat wel doen is de sneaker erg verfijnd en gemaakt in een nieuwe catchy colorway. Deze adidas Lucas Premiere’s laten dat feit maar weer eens al te goed zien.

De pro Skater heeft gekozen om te verhuizen naar Biarritz in Frankrijk. Deze stad staat bekend om zijn rijke cultuur rondom surfen en skaten. Door de frisse kleuren en relaxte sfeer in Biarritz was Lucas geïnspireerd om deze twee nieuwe colorways te ontwikkelen.

Lucas Puig heeft niet één maar twee lekkere pastel colorways gemaakt. We starten bij de eerste: Een simpele colorway, voornamelijk bestaande uit pastel roze en gebroken wit. Het bovenwerk is gemaakt van mesh, suède en canvas in deze lichtroze kleur. Hier overheen zijn de three stripes wit gemaakt, net zoals de heelcap, midsole en de laces.

De tweede colorway heeft veel weg van de eerste, maar is qua kleuren compleet anders. Het bovenwerk is gemaakt van leer en suède in een witte/gebroken witte kleur. Hier overheen zijn pastel gele three stripes aangebracht. Deze kleur zien we ook terugkomen op de heelcap en de adidas branding op de tongue. Waar de vorige colorway rustte op een witte midsole, rust deze op de altijd geliefde gumsole.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Lucas
Lucas
Lucas
Lucas
Lucas
Lucas
Images by: adidas

The Turnover