Skip to content
Staff Picks

De adidas items die je niet kunt missen tijdens de zomervakantie ☀️

22 juli 2021 09:00
De adidas items die je niet kunt missen tijdens de zomervakantie ☀️

adidas heeft een hoop items die je deze zomervakantie niet kan missen. Essentials voor zowel mannen als vrouwen zijn in de vakantiewinkel van het Duitse sportmerk te vinden.

Om jou kennis te laten maken met de vakantiewinkel van adidas hebben wij onze favorieten op een rij gezet. De producten zijn onderverdeeld voor heren en dames. Scroll naar beneden voor onze favorieten of klik op de knop hieronder om direct naar de webshop te gaan.

Heren

adidas LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-shirt | H34632

De adidas LOUNGEWEAR T-shirt’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het minimalisme van dit shirt past deze bij elke outfit. Het shirt is gemaakt van 100 procent katoen en heeft een klein adidas logo op de borst.

Het t-shirt kost €25,00. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te kopen.

adidas loungewear adicolor essentials trefoil t-shirt

adidas Adicolor Trefoil T-shirt | H09173

Het adidas Adicolor Trefoil T-shirt is net als het shirt hierboven erg minimalistisch. Dit shirt is wel anders qua pasvorm. De fit is namelijk oversized. Het shirt is naast grijs ook in het zwart, roze en crème verkrijgbaar.

Het t-shirt kost €40,00. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te kopen.

adidas zomervakantie

adidas AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Short | GL0022

De adidas AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Short is een zeer korte broek die ideaal is voor het warme weer deze zomervakantie. Het kledingstuk is gemaakt met Primegreen, dit is een samenstelling van gerecyclede high-performance materialen.

De korte broek kost €28,00. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te kopen.

adidas shorts

adidas Classic 3-Stripes Zwemshort | GU0323

De adidas Classic 3-Stripes Zwemshort is gemaakt van gerecyclede materialen. Deze zwembroek heeft een binnenbroekje voor comfort en bedekking. De stof droogt snel op na het zwemmen.

De zwembroek kost €33,00. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te kopen.

adidas zomervakantie zwembroek

adidas Adilette Badslippers | 280647

De adidas Adilette badslippers zijn misschien wel de bekendste slippers die er bestaan. Door het voetbed van foam en de drie strepen over de wreefband zijn deze makkelijk te herkennen. De Adilette is in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

De slipper kost €35,00. Klik op de afbeelding om het product te kopen.

adidas badslippers

adidas Stan Smith | FX5502

Op vakantie bezoek je vast kleine stadjes en dorpjes in de buurt van je vakantiebestemming. Met de adidas Stan Smith hoef je je geen zorgen te maken over warme enkels. Deze low-top is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een tijdloze uitstraling.

De sneaker kost €100,00. Klik op de afbeelding om de schoen te kopen.

stan smith

Dames

adidas Adicolor Heavy Single Jersey T-shirt | H11388

Losse shirts zijn in de zomer altijd fijn. adidas heeft daarom voor de dames een Adicolor Heavy Single Jersey T-shirt. De pasvorm van dit shirt is oversized. Het shirt is van 100 procent katoen.

Het t-shirt kost €35,00. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te kopen.

adidas zomervakantie tshirt

adidas Adicolor Classics Behatopje | H37791

Het adidas Adicolor Classics Behatopje is ideaal voor de warmere dagen als crop top. Door de korte lengte zweet je minder snel en heb je het minder snel warm. In de winter kan je dit topje gebruiken als warme behatop.

Het topje kost €25,00. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te kopen.

adidas zomervakantie topje

adidas Essentials Slim 3-Stripes Short | GM5523

De adidas Essentials Slim 3-Stripes Short is handig als sportbroekje, normale korte broek en als cover up als je van het strand naar je hotel loopt. De tailleband heeft elastiek en is te verstellen door middel van het touwtje.

De korte broek kost €28,00. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te kopen.

korte broek

adidas Beach Bikini | GV0263

De adidas Beach Bikini is een must-have voor aan het strand deze zomervakantie. Het topje is verstelbaar in de nek. Op de elastische band staat de naam van het sportmerk. De bikini bestaat uit gerecycled materiaal.

De bikini kost €38,00. Klik op de afbeelding om het kledingstuk te kopen.

adidas zomervakantie bikini

adidas Adilette Lite Badslippers | H05679

De adidas Adilette Lite Badslipper heeft een frisse en minimalistische uitstraling. Op de wreefband staat het logo van adidas Originals. Deze slipper is erg licht in gewicht waardoor je geen last hebt aan je enkels tijdens het lopen.

De slipper kost €30,00. Klik op de afbeelding om het product te kopen.

slippers

adidas Forum Bold | H05116

De adidas Forum Bold heeft een verhoogde zool. Hierdoor krijgt de sneaker een ruige uitstraling. Op het bovenwerk is gebruik gemaakt van satijn, leer en suède. Op de zijkant zitten patches van het adidas Originals logo.

De sneaker kost €110,00. Klik op de afbeelding om de schoen te kopen.

forum bold

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app vind je onze releasekalender en kan je onze blogs lezen.