Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van WK38

25 september 2022 10:23
De 5 bestverkochte sneakers van WK38

De herfst is officieel begonnen deze week en helaas wordt het nu ook echt minder warm. De Nikes in het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 38 zullen jouw voeten goed warm houden. Waarmee zorg jij ervoor dat jouw sneakers ook tijdens de herfst netjes blijven?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 38 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Force 1 Shadow ‘Leopard’ | CI0919-120

De bestverkochte sneaker van de week is de Nike Air Force 1 Shadow ‘Leopard’. Deze sneaker heeft al wat herfstachtige tinten op het bovenwerk.

De upper van de Air Force 1 Shadow is gemaakt van leer. Bij het Shadow silhouet creëert Nike nieuwe schaduwen met verschillende lagen. Op dit paar wordt vooral gebruik gemaakt van een panterprint en beige tinten, boven het witte bovenwerk.

Nike Air Force 1 Shadow 'Leopard'

CI0919-120 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

2. Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ – 2022 | FD5088-200

Over herfstachtige kleurenschema’s gesproken. De Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ – 2022 staat deze week op de tweede plaats. De nieuwe variant is deze week voor het eerst uitgekomen en nog steeds verkrijgbaar!

Op het bovenwerk van de ‘Crepe Hemp’ wordt gebruik gemaakt van diverse materialen zoals canvas en leer. Bijna de gehele upper bestaat uit bruine tinten. De Swoosh, daarentegen, is in een lichtblauwe kleur.

Nike Air Max 1 'Crepe Hemp' - 2022

FD5088-200 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders

3. Nike Dunk High ‘Gorge Green’ – Chenille Swoosh | DR8805-001

Eerder deze maand, september, bracht Nike de Dunk High ‘Gorge Green’ – Chenille Swoosh uit. Deze hogere Dunk heeft een extra grote en extra bijzondere Swoosh.

Het bovenwerk van deze release is vrij simpel. Het twee-kleurig kleurenschema is terug met dit keer groen en zwart. De Swoosh steelt de show. Deze is gemaakt van een badstof in het wit. Hierdoor springt deze er natuurlijk erg uit.

Nike Dunk High 'Gorge Green' - Chenille Swoosh

DR8805-001 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

4. Nike Air Force 1 ’07 WMNS ‘White Python’ | DX2678-100

De tweede en laatste Nike Air Force 1 in dit overzicht is de ’07 WMNS ‘White Python’. Nike speelt op dit paar erg duidelijk met textuur.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer en is helemaal in het wit. Op de overlays zit een duidelijke slangentextuur. Verder zijn er ook lichtgrijze accent kleuren toegevoegd.

Nike Air Force 1 '07 WMNS 'White Python'

DX2678-100 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Dunk High ‘Dark Beetroot’ | DD1399-600

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 38 af met de Nike Dunk High ‘Dark Beetroot’. Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van leer.

Ook op deze hoge Dunk is het twee-kleurig kleurenschema terug te zien. De basis van de upper heeft een lichtgrijze kleur gekregen. Op de overlays zien we donkerrood.

Nike Dunk High 'Dark Beetroot'

DD1399-600 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders

Wil jij nog een nieuw paartje voor de herfst maar zat er niks voor jou in het overzicht? Klik dan op de knop hieronder voor de meest populaire sneakers van dit moment.