Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 50

19 december 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 50

Het jaar 2021 zit er bijna op, maar er komen nog een hoop kicks uit. Ook deze week staan er nieuwe releases in de bestverkochte sneakers van week 50 overzicht. De schoenen in deze lijst zijn nog te koop, maar wees er snel bij voordat ze zijn uitverkocht.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 50 (2021)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Home Alone x adidas Forum Low | GZ4378

De Home Alone x adidas Forum Low is de bestverkochte sneaker van de week. Dit paar staat helemaal in het teken van de kerstfilm uit 1990. Het uiterlijk van deze kicks is geïnspireerd op de adidas sneakers die Kevin droeg in de film. Er zitten zelfs extra binnenzolen bij met personages uit Home Alone.

Het bovenwerk van het paar is gemaakt van leer in het licht crème. Op het bovenwerk zitten rode accenten. Bij de aankoop krijg je extra vetersieraden die de boobytraps uit de film voorstellen.

Home Alone x adidas Forum Low

GZ4378 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Home Alone x adidas Forum Low

2. Nike Air Force 1 ‘Pink Oxford’ – Sherpa | DO6724-601

De Nike Air Force 1 ‘Pink Oxford’ – Sherpa staat voor de tweede week op rij op nummer twee. Het bovenwerk van dit paar is gemaakt van leer en is compleet roze. Ook de midden- en buitenzool hebben deze kleur gekregen.

Op de tong zit sherpa materiaal in dezelfde roze tint. Op de heeltab zit velours in lichtroze. De Swoosh zelf heeft geen roze kleur, maar is op dit exemplaar in het zilver.

Nike Air Force 1 'Pink Oxford' - Sherpa

DO6724-601 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

3. Nike Air Huarache LE ‘Slate’ | DH8143-400

De Nike Air Huarache LE ‘Slate’ heeft donkere en lichte kleuren op het bovenwerk. De neus en de overlays op het bovenwerk zijn in een lichtgrijze kleur. De tong, veters, zool en achterste overlay zijn in het zwart.

Voor meer kleur heeft Nike een donkerblauwe kleur toegevoegd aan dit exemplaar. De basis en heeltab zijn donkerblauw, net als het logo op de tong.

Nike Air Huarache LE 'Slate'

DH8143-400 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Huarache LE 'Slate'

4. Nike Air Force 1 Utility 2.0 ‘Arctic Pink’ | DC3584-200

De Nike Air Force 1 Utility 2.0 ‘Arctic Pink’ is een hoog en ruig model. Het bovenwerk is gemaakt van verschillende soorten leer, wat voor een interessant contrast zorgt. Het gehele bovenwerk en de middenzool hebben een zachtroze kleur.

Aan de enkel zit een band met een metalen haak voor de ‘utility’ uitstraling. De zool is wat groter en ruiger dan van de klassieke AF-1. De buitenzool is gemaakt met gum rubber en heeft een duidelijker profiel.

Nike Air Force 1 Utility 2.0 'Arctic Pink'

DC3584-200 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

5. Nike Air Max Plus III | DJ4600-001

De Nike Air Max Plus III heeft een futuristisch uiterlijk. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en leer. Het mesh gedeelte heeft een kleuroverloop van wit naar donkerblauw.

De rest van de sneaker is zwart. Op de hiel zitten zilveren accenten. De Air Unit zit onder de voorvoet en onder de hak.

Nike Air Max Plus 3 'Black'

DJ4600-001 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Plus III

Zat jouw droompaartje niet in deze lijst? Klik dan op de knop hieronder om naar een pagina te gaan met een overzicht van de meest populaire sneakers van dit moment.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen, de releasekalender in de gaten houden en tot en met 24 december meedoen aan onze dagelijkse giveaways van de adventskalender.