Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 49

12 december 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 49

Week 49 is voorbij gevlogen waardoor het alweer tijd is om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van deze week. In het overzicht staan verschillende paartjes die nog steeds beschikbaar zijn en waar jij dus nog steeds een ‘W’ op kan pakken.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 49 (2021)

Iedere week brengen wij een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 90 SE ‘Safari’ | DC9446-001

De Nike Air Max 90 SE ‘Safari’ is pas op zaterdag 4 december uitgekomen en is razend populair. De overlays van dit paar zijn bedekt met de safari print. De neus en de kraag hebben een rode en gele kleur gekregen.

De mudguard is gemaakt van leer en heeft een zwarte kleur gekregen. De Swoosh net daarboven is in het wit, net als de middenzool.

Nike Air Max 90 SE 'Safari'

DC9446-001 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 SE 'Safari'

2. Nike Air Force 1 ‘Pink Oxford’ – Sherpa | DO6724-601

De Nike Air Force 1 ‘Pink Oxford’ – Sherpa is een compleet nieuwe variant van de klassieke Air Force 1. De tong van dit paar is bedekt met sherpa materiaal en de heeltab is bedekt met velours.

Het bovenwerk van deze Air Force is gemaakt van leer en compleet in het roze. De Swoosh op de zijkant is zilver en glanzend. Ook de midden- en buitenzool zijn in het roze.

Nike Air Force 1 'Pink Oxford' - Sherpa

DO6724-601 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

3. Comme des Garçons x Converse Chuck 70 High ‘Quartz’ | 171846C

De Comme des Garçons x Converse Chuck 70 High ‘Quartz’ kwam voor het eerst uit in de zomer van 2021. Door de restock van woensdag 8 december is dit paar weer verkrijgbaar.

Het bovenwerk van deze Chuck’s zijn gemaakt van canvas en in een donkerblauwe kleur. Het hartje van Comme des Garçons is in het zwart. De veters, neus en zoolrand hebben een lichte crème kleur.

Comme des Garçons x Converse Chuck 70 High 'Quartz'

171846C · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Comme des Garçons x Converse Chuck 70 High 'Quartz'

4. Nike Air Force 1 High Strapless ‘Gym Red’ | DC3590-100

De Nike Air Force 1 High Strapless ‘Gym Red’ is op dinsdag 7 november uitgekomen. Deze AF-1 High heeft geen klittenband strap om de enkel, wat het een uniek uiterlijk geeft.

Het bovenwerk van dit model is voornamelijk gemaakt van leer. Rondom de hiel wordt gebruik gemaakt van suède. De Swoosh op de zijkant is in het rood, net als de buitenzool. De rest van dit paar is in het wit.

Nike Air Force 1 High Strapless 'Gym Red'

DC3590-100 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

5. Nike Air Force 1 ‘Cargo Khaki’ – Cordura | DO6701-300

De Nike Air Force 1 ‘Cargo Khaki’ – Cordura is perfect voor de natte wintermaanden. Over het bovenwerk zit waterafstotend materiaal van Cordura. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je natte voeten zal krijgen.

De gehele sneaker is bedekt in een donkergroene kleur. Door het gebruik van verschillend materiaal is er een licht kleurverschil. Aan de Swoosh hangt een labeltje van Cordura om het materiaal duidelijker mee te maken.

Nike Air Force 1 'Cargo Khaki' - Cordura

DO6701-300 · Prijs vanaf €328,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 'Cargo Khaki' - Cordura

Heb jij jouw nieuwe paartje nog niet gevonden? Klik dan op de knop hieronder om naar een pagina te gaan met een overzicht van de meest populaire sneakers van dit moment.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen, de releasekalender in de gaten houden en tot en met 24 december meedoen aan onze dagelijkse giveaways van de adventskalender.