Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 47

28 november 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 47

Week 47 ging snel voorbij en zorgde voor een hoop sales door Cyber Week. Het is weer tijd om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van deze week. Alle paartjes deze week zijn van Nike. De modellen in deze lijst zijn nog steeds te koop via de knop boven de afbeeldingen.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 47 (2021)

Iedere week brengen wij een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van kicks bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 90 Running Club ‘Navy/Deep Royal’ | DC9336-400

De Nike Air Max 90 Running Club ‘Navy/Deep Royal’ is de bestverkochte sneaker van deze week. Het bovenwerk van dit model bestaat uit verschillende materialen en kleuren, waardoor deze colorway er echt uitspringt.

Het bovenwerk bestaat uit textiel, suède en leer. De mudguard heeft een grijze kleur en de branding en de Swoosh een rode kleur. De rest van het bovenwerk bestaat uit blauwe tinten. De tong is gemaakt van foam en heeft een exposed randje.

Nike Air Max 90 Running Club Navy Deep Royal

DC9336-400 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Running Club 'Navy/Deep Royal'
bestverkochte sneakers

2. Nike WMNS Dunk High ‘Toasty’ | DN9909-100

De Nike WMNS Dunk High ‘Toasty’ is gemaakt voor de koudere herfst- en wintermaanden. De elementen op het bovenwerk zijn gewatteerd voor extra warmte en de schoen is gevoerd met een zacht fleece materiaal.

De toebox, de kraag en het bovenste deel van de zijkant zijn in het wit. Het onderste deel van de zijkant heeft een crème kleur, net als de overlay rondom de veterogen. De voorste overlay is bruin en de achterste heeft een groene kleur. De Swoosh is wel in het zwart.

Nike WMNS Dunk High 'Toasty'

DN9909-100 · Prijs vanaf €47,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk High 'Toasty'
bestverkochte sneakers

3. Nike Air Force 1 Shadow | DQ0837-100

De Nike Air Force 1 Shadow bevat lichte tinten. Het gehele bovenwerk is gemaakt van leer. Bij dit model heeft Nike dubbele overlays toegevoegd voor meer dimensie en voor wat ruigheid.

De extra overlays hebben een opvallende textuur. Zowel de gladde elementen als de ruige hebben een lichtgrijze kleur. De Swoosh en de heeltab hebben een zilveren metallic afwerking. De middenzool van dit paar is in het wit en de buitenzool is ook lichtgrijs.

Nike Air Force 1 Shadow

DQ0837-100 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Shadow
bestverkochte sneakers

4. Nike Air Force 1 ’07 ‘Triple White’ | CW2288-111

De Nike Air Force 1 ’07 ‘Triple White’ is een klassiek model van Nike. Door de simpliciteit van het uiterlijk en het stijlvolle silhouet past deze schoen bij alle outfits.

Het bovenwerk van dit model is gemaakt van leer. De tong is gemaakt van textiel, net als de voering. Alle elementen van zowel het bovenwerk als van de zool zijn in het wit.

Nike Air Force 1 '07 'Triple White'

CW2288-111 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 'Triple White'
bestverkochte sneakers

5. Nike Air Force 1 Cordura ‘Cargo Khaki’ | DO6701-300

De Nike Air Force 1 Cordura ‘Cargo Khaki’ is ideaal voor de herfst en winter. Op dit model zit het waterafstotende Cordura-materiaal. Met deze kicks hoef je niet bang te zijn voor natte voeten als je in een plas water stapt.

Het gehele bovenwerk is bedekt in een donkergroene kleur. Door het verschil van materiaal zit er een licht verschil in het kleurgebruik. Rondom de groene Swoosh zit een zwarte omlijning. Hierdoor zie je de Swoosh wat beter. Aan de Swoosh hangt een labeltje van Cordura ter bevestiging.

Nike Air Force 1 'Cargo Khaki' - Cordura

DO6701-300 · Prijs vanaf €328,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Cordura 'Cargo Khaki'
bestverkochte sneakers

Heb jij jouw nieuwe paartje nog niet gevonden? Klik dan op de knop hieronder om naar een pagina te gaan met een overzicht van de meest populaire sneakers van dit moment.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender in de gaten houden.