Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 42

24 oktober 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 42

Het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 42 staat weer klaar. In dit overzicht staan een hoop Nike’s en kijken we vast vooruit naar Halloween. Alle paartjes in deze lijst zijn nog verkrijgbaar en kan jij nog toevoegen aan jouw eigen collectie.

Top 5 bestverkochte sneakers van week 42 (2021)

Onze wekelijkse lijst met de vijf bestsellers van de week is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van kicks bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Force 1 ‘Halloween’ | DC8891-001

De Nike Air Force 1 ‘Halloween’ is de bestverkochte sneaker van de week. Het model lijkt op het eerste gezicht nog lang niet zo griezelig. Pas als je in het donker stapt met deze kicks aan verschijnen er sinistere ogen op het bovenwerk.

Het gehele bovenwerk is gemaakt van leer en is in het zwart. De voering, de tong en de buitenzool zijn oranje.

Nike Air Force 1 Halloween

DC8891-001 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 'Halloween'
bestverkochte sneakers

2. Jordan 1 High Zoom Air CMFT ‘Bred’ | CT0979-006

De Jordan 1 High Zoom Air CMFT ‘Bred’ heeft een bekend kleurenschema. Het bovenwerk is gemaakt van leer en heeft een zwarte kleur gekregen. Het silhouet is wat ruiger afgewerkt, waardoor de Swoosh uit de zijkant is gesneden.

De Swoosh, de kraag, de buitenzool en de branding hebben een rode kleur. De middenzool is wit waardoor de buitenzool nog meer opvalt.

Jordan 1 High Zoom CMFT 'Bred'

CT0979-006 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Jordan 1 High Zoom Air CMFT 'Bred'
bestverkochte sneakers

3. Nike Air Max 90 NRG ‘Ridgerock’ | DC6083-200

De Nike Air Max 90 NRG ‘Ridgerock’ heeft een kleurrijk bovenwerk. De kraag en de toebox zijn in een felle blauwe kleur. Onderaan de veters zit een suède overlay in het bordeauxrood. De overlay op de zijkant en rondom de neus is ook van suède en is in het bruin.

Op de hiel zit een gele heeltab. De Swoosh op de zijkant is van leer en in het zwart. De mudguard is gemaakt van suède en is ook in het bordeauxrood.

Nike Air Max 90 NRG 'Ridgerock'

DC6083-200 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 NRG 'Ridgerock'
bestverkochte sneakers

4. Nike Air Force 1 Mid ‘Concrete Jungle’ | DH5622-001

De Nike Air Force 1 Mid ‘Concrete Jungle’ is geïnspireerd op sneakercultuur in New York uit de jaren negentig en het begin van 2000. Het bovenwerk van deze kicks is gemaakt van leer en is in het donkergrijs. De Swoosh op de zijkant is wat kleiner.

Zowel op de klittenband strap, de heeltab en de tong staat ‘NYC’ met de Swoosh van Nike er doorheen. Dit logo komt ook voor op de binnenzool.

Nike Air Force 1 Mid 'Concrete Jungle'

DH5622-001 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Mid 'Concrete Jungle'
bestverkochte sneakers

5. Nike Air Force 1 Fontanka ‘Archeo Pink’ | DA7024-601

We sluiten het overzicht van de bestverkochte sneakers af met de Nike Air Force 1 Fontanka ‘Archeo Pink’. Dit silhouet heeft een zuurstokroze bovenwerk. Dit model is geïnspireerd op de ideeën en kunst van Rusland na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie. Dit zie je terug in de abstracte vormen en stiksels.

De midden- en buitenzool zijn wit. Op de middenzool zie je een cassettebandje in een lichte crème kleur. Hiermee wordt aangegeven dat er in de middenzool gebruik wordt gemaakt van Nike’s React schuim.

Nike Air Force 1 Fontanka 'Archeo Pink'

DA7024-601 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Fontanka 'Archeo Pink'
bestverkochte sneakers

Heb jij jouw volgende paartje niet kunnen vinden in dit overzicht? Met de knop hieronder kom je in een overzicht met de meest populaire sneakers van dit moment.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en Facebook en download de Sneakerjagers app. In de app kan je de releasekalender in de gaten houden en onze blogs regelmatig lezen.