Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 41

17 oktober 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 41

Week 41 is voorbij gevlogen, dus het is tijd om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van deze week. De kicks in deze lijst zijn nog steeds beschikbaar. Zo kan je toch nog een ‘W’ pakken op een paartje deze week.

Top 5 bestverkochte sneakers van week 41 (2021)

Onze wekelijkse lijst met de vijf bestsellers van de week is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. De lijst is gebaseerd op de aankopen van sneakers bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 90 Surplus ‘Wolf Grey’ | DC9389-001

De Nike Air Max 90 Surplus ‘Wolf Grey’ heeft verschillende tinten grijs op het bovenwerk. Langs de neus loopt een rode rand. Dit model is de winterse versie van de klassieke Air Max 90.

Het verschil tussen het klassieke silhouet en de Surplus wordt duidelijk bij de zool. De buitenzool heeft een erg gedetailleerd profiel waardoor je meer grip hebt op de ondergrond tijdens alle weersomstandigheden.

Nike Air Max 90 Surplus 'Wolf Grey'

DC9389-001 · Prijs vanaf €172,-

Naar alle aanbieders
nike air max 90 surplus 'wolf grey'
bestverkochte sneakers

2. Air Jordan 1 Mid SE ‘Utility’ | DD9338-016

De Air Jordan 1 Mid SE ‘Utility’ is gemaakt van verschillende lagen canvas. Door de switch van leer naar textiel krijgt de Air Jordan 1 Mid een andere look and feel. Het bovenwerk is verdeeld met wit en zwart. De overlays, Swoosh en tong zijn wit.

De utility elementen vallen gelijk op als je naar dit paartje kijkt. De tong is een stuk hoger en het model heeft een vernieuwde treklus.

Air Jordan 1 Mid SE 'Utility'

DD9338-016 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid SE 'Utility'
bestverkochte sneakers

3. adidas Yeezy 500 High ‘Mist Slate’ | GV7775

De adidas Yeezy 500 High ‘Mist Slate’ heeft een grijs bovenwerk. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van textiel, suède en leer. De tong en de veters hebben een donkerblauwe kleur. De excentrieke zool en mudguards hebben beige tinten.

adidas Yeezy 500 High 'Mist Stone'

GV7775 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy 500 High 'Mist Slate'
bestverkochte sneakers

4. Nike WMNS Dunk Low SE ‘White’ – Animal Swoosh | DD7099-100

De Nike WMNS Dunk Low SE ‘White’ – Animal Swoosh heeft zoals de naam al zegt een bijzondere Swoosh. Op de Swoosh van deze colorway is een deel panterprint en een deel slangenprint. Het achterste deel heeft een gouden finish.

De rest van deze Dunk Low is gemaakt van leer en is helemaal in het wit. Ook de midden- en buitenzool zijn wit.

Nike WMNS Dunk Low SE 'White' - Animal Swoosh

DD7099-100 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Dunk Low SE 'White' - Animal Swoosh
bestverkochte sneakers

5. Nike Air Force 1 Low WT ‘Reflective Swoosh’ | DO6394-100

De Nike Air Force 1 Low WT ‘Reflective Swoosh’ is gemaakt van leer. De Swoosh en de heeltab hebben een donkergrijze kleur. Deze elementen zijn reflecterend als je er in het donker met een zaklamp op schijnt.

De treklus en het label op de tong zijn oranje. De rest van dit paartje is wit.

Nike Air Force 1 Low WT 'Reflective Swoosh' - White

DO6394-100 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low WT 'Reflective Swoosh'
bestverkochte sneakers

Zat er geen paartje tussen voor jou? Klik dan op de knop hieronder. Via deze knop kom je in een overzicht met de meest populaire sneakers van dit moment.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en Facebook en download de Sneakerjagers app. In de app kan je de releasekalender in de gaten houden en onze blogs regelmatig lezen.