Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 38

26 september 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 38

Week 38 zit er weer op en er zijn een hoop sneakers verkocht deze week. Samen kijken we terug naar de vijf bestverkochte sneakers van deze week. Alle kicks uit deze lijst zijn nog steeds beschikbaar en kan jij nog aanschaffen voor de retailprijs.

Top 5 bestverkochte sneakers van week 38 (2021)

Elke week brengen wij de meest actuele sneaker top vijf lijst van Nederland uit. In deze lijst staan de vijf bestsellers van de desbetreffende week. De uitkomsten zijn samengesteld op basis van het aantal aankopen bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Court Vision Alta | DO2791-100

De Nike Court Vision Alta is een nieuw model en is een variant op de Nike Court Vision. Het bovenwerk is vrijwel hetzelfde. De Swoosh heeft een speels panter printje. De zool van dit model is extra dik, wat anders is dan het silhouet dat al bestond.

Nike Court Vision Alta

DO2791-100 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders
nike court vision alta
bestverkochte sneakers

2. Nike Air Force 1 Shadow ‘Gypsy Rose’ | CI0919-112

De Nike Air Force 1 Shadow ‘Gypsy Rose’ heeft een fris kleurenschema. De basis van dit paartje is wit met lichtgrijze overlays aan de achterkant. De Swooshes komen in verschillende lichtgroene tinten waaronder de ‘Seafoam’ kleur die we eerder zagen op de Jordan 1. De extra ‘Air’ aanduiding heeft de ‘Gypsy Rose’ kleur die op meerdere elementen terugkomt.

Nike Air Force 1 Shadow 'Gypsy Rose'

CI0919-112 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders
nike air force 1 shadow 'gypsy rose'
bestverkochte sneakers

3. Nike Air Force 1 ’07 | DQ0826-100

Deze Nike Air Force 1 ’07 is een echte eye-catcher. Het bovenwerk bestaat uit verschillende tinten grijs en is van leer. De Swoosh daarentegen is in het roze en gemaakt van velours.

Velours is een zacht materiaal dat we ook zagen op de StrangeLove x Nike SB Dunk Low. Door het kleurverschil worden je ogen gelijk naar de Swoosh geleid. De roze kleur komt ook terug op de heeltab.

Nike Air Force 1 '07

DQ0826-100 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
nike air force 1 '07
bestverkochte sneakers

4. Nike Air Max 90 Premium ‘Sanddrift’ | DA1641-201

Het kleurenschema van de Nike Air Max 90 Premium ‘Sanddrift’ is ideaal voor de herfst. OP het bovenwerk zitten verschillende bruine en grijze tinten. De sneaker is gemaakt van suède, canvas en leer.

De mudguard is bruin en van suède. De rest van de elementen op het bovenwerk zijn in lichte beige tinten en variëren van materiaal. De Swoosh en de veterogen zijn net als de tussenzool en de branding op de hiel in het grijs.

Nike Air Max 90 Premium 'Sanddrift'

DA1641-201 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
nike air max 90 premium 'sanddrift'
bestverkochte sneakers

5. Karhu Fusion 2.0 ‘Frost Grey’ – Legend Pack | F804108

De Karhu Fusion 2.0 ‘Frost Grey’ bestaat uit verschillende materialen net als het model hierboven. De basis is gemaakt van canvas. De voorkant is lichtgrijs en de achterkant donkergrijs. De onderste overlay is van suède en is lichtroze. De bovenste overlays zijn in de ‘Frost Grey’ kleur en zijn ook van suède gemaakt. Deze overlays lopen rondom de neus en rondom de hiel.

Karhu Fusion 2.0 'Frost Gray' - Legend Pack

F804108 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders
karhu fusion 2.0 frost grey legend pack
bestverkochte sneakers

Heb jij jouw nieuwe paartje gevonden in deze lijst? Zo niet, klik dan op de knop hieronder voor de meest populaire sneakers van dit moment.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en Facebook en download de Sneakerjagers app. In de app kan je de releasekalender in de gaten houden en onze blogs regelmatig lezen.