Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 37

19 september 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 37

Het is weer zondag en dat betekent dat week 37 voorbij is en dat het weer tijd is voor een overzicht van de vijf bestverkochte sneakers. In dit overzicht zitten verschillende paartjes die nog steeds verkrijgbaar zijn voor de retailprijs en die jij aan jouw collectie kan toevoegen.

Top 5 bestverkochte sneakers van week 37 (2021)

Iedere week brengen wij een lijst uit met de vijf bestsellers van de desbetreffende week. Dit is de meest actuele sneaker top vijf lijst van Nederland. De uitkomsten zijn samengesteld op basis van het aantal aankopen bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

Nike Air Force 1 Space Jam ‘Hare’ | DJ7998-100

De Nike Air Force 1 Space Jam ‘Hare’ heeft een speels uiterlijk. Het bovenwerk is wit en van leer. De Swoosh en de heeltab zijn gemaakt van suède en zijn in het lichtblauw. Over de Swooshes zitten een patches van Bugs en Lola Bunny. De buitenzool en de ‘Air’-aanduiding zijn dezelfde kleur blauw als de Swoosh en heeltab.

Deze sneaker is uitgekomen voor de nieuwste Space Jam film met LeBron James. Nike en Converse brachten samen verschillende items uit met deze film als thema.

Nike Air Force 1 Space Jam 'Hare'

DJ7998-100 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders
Nike Air force 1 Space Jam 'Hare'
bestverkochte sneakers

Nike Air Max 90 ‘Persian’ | DB0625-001

De Nike Air Max 90 ‘Persian’ heeft de iconische colorway van de Nike Air Max BW OG. Het bovenwerk en de zool zijn bedekt in zwarte, witte en paarse kleuren. De ‘Persian Violet’ kleur komt terug op de veterogen, de Swoosh, de buitenzool en de achterkant van de middenzool.

Nike Air Max 90 'Persian'

DB0625-001 · Prijs vanaf €163,-

Naar alle aanbieders
nike air max 90 persian
bestverkochte sneakers

Nike Air Max 90 ‘Peace, Love, Swoosh’ | DM8151-100

De Nike Air Max 90 ‘Peace, Love, Swoosh’ heeft een opvallend bovenwerk. Het gehele bovenwerk lijkt te bestaan uit grijze tinten totdat je de schoen van boven bekijkt. De rubberen veterogen hebben verschillende kleuren. Aan de buitenkant zijn deze rood en geel, en aan de binnenkant zijn de ze blauw en groen.

Nike Air Max 90 'Peace, Love, Swoosh'

DM8151-100 · Prijs vanaf €141,-

Naar alle aanbieders
nike air max 90 peace, love, swoosh
bestverkochte sneakers

New Balance W MR530SG | MR530SG

De New Balance W MR530SG is een klassieke dad shoe. Het bovenwerk is gemaakt van mesh met hierboven lederen overlays. Het kleurenschema bestaat uit wit, grijs en donkerblauw. Het gehele bovenwerk is wit met zilveren accenten rondom de overlays en een zilveren ‘N’. De voering is donkerblauw.

New Balance W 530 'White & Grey'

MR530SG · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders
new balance w mr530sg
bestverkochte sneakers

adidas Yeezy QNTM ‘Onyx’ | GX1317

We sluiten onze lijst met de vijf bestverkochte sneakers af met de adidas Yeezy QNTM ‘Onyx’. Dit silhouet is wat hoger dan de Yeezy 700 V3, maar heeft wel dezelfde uitstraling. Het gehele paartje is bedekt in lichte- en donkergrijze tinten.

Door de hogere kraag is dit model handig voor de koudere wintermaanden die om de hoek staan. Zo maak je de kans op koude voeten kleiner.

adidas Yeezy QNTM 'Onyx'

GX1317 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
adidas yeezy qntm onyx
bestverkochte sneakers

Hopelijk heb jij in deze lijst jouw nieuwe paartje gevonden. Zijn de kicks in dit overzicht toch net niet jouw smaak? Klik dan op de knop hieronder om de meest populaire sneakers van dit moment te bekijken.

Wil jij nooit meer het laatste sneaker nieuws missen? Volg ons dan op Instagram en Facebook en download de Sneakerjagers app. In de app kan je de releasekalender in de gaten houden en onze blogs regelmatig lezen.