Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 3

23 januari 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 3

Week 3 van 2022 zit er alweer op en het is tijd om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van de week. In het overzicht van deze week zitten een hoop Nike’s, maar ook één bijzondere New Balance samenwerking. Wellicht zit jouw droompaartje in deze lijst.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 3 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 90 | DR5642-001

Deze Nike Air Max 90 heeft een donker kleurenschema. Het bovenwerk is gemaakt van grijs mesh en van zwart leer. De mudguard heeft een geblokt patroon met lichte witte lijnen. De middenzool is wit en de buitenzool is zwart.

De Swoosh op de zijkant heeft een speels effect. Deze lijkt geschetst in 3D en is in het wit. De branding en de Air Unit van deze schoen hebben een opvallende oranje kleur.

Nike Air Max 90

DR5642-001 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90

2. Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh ‘Black’ | DR0143-101

De basis van het bovenwerk van de Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh ‘Black’ is gemaakt van leer en is in het wit. Ook de midden- en buitenzool zijn in het wit.

De Swoosh op de zijkant steelt de show. Uit de zwarte Swoosh lijkt een mini Swoosh gesneden te zijn. Deze mini Swoosh is op de hak geplaatst. Hierdoor heb je uiteindelijk drie Swooshes op de zijkant, de grote, de kleine en de uitgesneden. De rest van de branding is ook in het zwart.

Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh 'Black'

DR0143-101 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
 bestverkochte sneakers

3. Casablanca x New Balance XC-72 ‘White’ | UXC72CBF

De Casablanca x New Balance XC-72 ‘White’ is oorspronkelijk op 11 december 2021 uitgekomen. Onlangs heeft het paar een restock gekregen en is de sneaker nog steeds verkrijgbaar.

De XC-72 heeft een bovenwerk gemaakt van geperforeerd leer en heeft suède overlays. Ook de ‘N’ op de zijkant is gemaakt van suède. Op de tong en op de hiel staat de branding van Casablanca en van New Balance.

Casablanca X New Balance XC-72 'White'

UXC72CBF · Prijs vanaf €168,-

Naar alle aanbieders
Casablanca x New Balance XC-72 'White'

4. Nike Air Force 1 Shadow ‘Bright Spruce’ | DR7856-100

De Nike Air Force 1 Shadow ‘Bright Spruce’ heeft een ideaal kleurenschema voor de winter. Het bovenwerk is gemaakt van leer en is wit met grijs. De Swoosh op de zijkant heeft een blauwe kleur gekregen met een metallic finish.

Door de dubbele overlays en elementen van de AF-1 Shadow verschillen de grijze tinten. Onder de blauwe Swoosh zit ook een lichtgrijze Swoosh.

Nike Air Force 1 Shadow 'Bright Spruce'

DR7856-100 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

5. Nike Air Huarache ‘Lethal Pink’ | DD1068-003

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van de week af met de Nike Air Huarache ‘Lethal Pink’. Deze sneaker heeft een kleurrijk kleurenschema. De tong en kraag van de sneaker zijn in het roze en het middenpaneel en de hiel zijn oranje.

De rest van het bovenwerk is in het wit, en de hielband is in het zwart. De middenzool is ook wit met lichtgrijze spetters er op. De buitenzool is in het zwart.

Nike Air Huarache 'Lethal Pink'

DD1068-003 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Huarache 'Lethal Pink'

Heb jij jouw droompaartje niet gevonden in deze lijst? Geen zorgen. Klik op de knop hieronder om naar een overzicht te gaan met de meest populaire sneakers van dit moment.