Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 22

5 juni 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 22

De week is weer voorbij gevlogen en het is tijd om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van week 22. Met de zomer in zicht worden er steeds meer low-top’s verkocht. Heb jij deze week ook een low-top paartje aangeschaft?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 22 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Dunk Low ‘3D Swooshes’ | DV6482-100

De bestverkochte sneaker van de week is de Nike Dunk Low ‘3D Swooshes’. Het silhouet doet het erg goed dit jaar en zal in de zomer dan ook vaak te zien zijn op straat. Zoals de naam van deze colorway al verklapt heeft de sneaker een bijzondere Swoosh.

Het bovenwerk van de Dunk Low is gemaakt van leer en heeft een tweekleurig kleurenschema. De basis van de upper is in het wit en de overlays zijn lichtgrijs. Op de Swoosh zitten illustraties die de Swoosh in een 3D object transformeren.

Nike Dunk Low '3D Swooshes'

DV6482-100 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low '3D Swooshes'

2. Nike Air Max 90 Jewel ‘White’ | DV3503-100

De Nike Air Max 90 Jewel ‘White’ staat op de tweede plaats deze week. De sneaker heeft een licht kleurenschema en past goed bij de zomer.

Het bovenwerk van deze AM90 is helemaal in het wit. Bij het Jewel model is de Swoosh wat kleiner en lijkt dan ook echt op een juweel. Op dit paar is deze Swoosh in het blauw. De rest van de Nike branding op het bovenwerk heeft deze blauwe kleur overgenomen.

Nike Air Max 90 Jewel 'White'

DV3503-100 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 22

3. Nike Dunk Low SE WMNS ‘Animal’ | DN3866-100

De Nike Dunk Low SE WMNS ‘Animal’ is een kleurrijk paartje. Op het bovenwerk van dit paar zitten verschillende vlakken met verschillende kleuren en printjes.

Op de overlays zien we een panterprint, een gespikkelde print en de kleuren paars en groen. De groene kleur is op een harig materiaal. De Swoosh heeft een oranje kleur gekregen.

Nike Dunk Low SE WMNS 'Animal'

DN3866-100 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low SE WMNS 'Animal'

4. Nike Air Max 90 ‘Wolf Grey/Chlorine Blue’ | DM0029-002

De Nike Air Max 90 ‘Wolf Grey/Chlorine Blue’ heeft een simpel kleurenschema wat bij een hoop verschillende outfits past. Het bovenwerk bestaat uit verschillende grijze tinten.

Het bovenwerk bestaat uit suède, mesh en leer. De toebox en de kraag zijn van mesh in een lichtgrijze kleur. De lederen mudguard is in een nog lichtere grijze kleur. De overlays en de Swoosh zijn in het donkergrijs.

Nike Air Max 90 'Wolf Grey/Chlorine Blue'

DM0029-002 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 22

5. Nike Air Max Plus TN | 604133-050

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 22 af met de Nike Air Max Plus TN. De sneaker is geheel in het zwart.

De bovenwerk van de Air Max Plus TN is gemaakt van mesh. De overlays zijn gemaakt van rubber en lopen in een golvende beweging. Naast het bovenwerk zijn ook de zool en de Air Unit helemaal in het zwart.

Nike Air Max Plus TN

604133-050 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Plus TN

Ben jij nog op zoek naar een zomers paartje? Klik dan op de knop hieronder om de meest populaire sneakers van dit moment te bekijken.