Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 15

17 april 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 15

Elke zondag kijken we terug naar de bestsellers van de week. Vandaag is het de beurt aan de vijf bestverkochte sneakers van week 15. Welk paartje heb jij deze week gekocht?

Top five best-selling sneakers of week 15 (2022)

Elke week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Air Jordan 1 Mid ‘Snakeskin’ | BQ6472-110

De bestverkochte sneaker van week 15 is de Air Jordan 1 Mid ‘Snakeskin’. Ondanks het witte kleurenschema is deze sneaker toch speciaal.

Het bovenwerk van dit paartje is compleet gemaakt van leer. Op het leer zit een slangenprint in het wit. Door het witte kleurenschema valt de print niet heel erg op.

Air Jordan 1 Mid 'Snakeskin'

BQ6472-110 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Snakeskin'

2. Puma x Pamela Reif Cruise Rider Tumbled | 384446_01

De Puma x Pamela Reif Cruise Rider Tumbled heeft een beige kleurenschema. Het bovenwerk van het paar is gemaakt van mesh en leer. De toebox, het zijpaneel en de heeltab zijn beige.

De tong, neus en PUMA’s streep aan de zijkant zijn in het wit, net als de middenzool. De hielkap is in het zwart. Rondom de schoen zitten lichtroze accenten.

Pamela Reif x Puma Cruise Rider

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 15

3. Nike Air Force 1 Shadow ‘Atmosphere’ | CI0919-117

De Nike Air Force 1 Shadow ‘Atmosphere’ staat nu al voor meerdere weken op rij in de lijst met bestsellers. Het model is een extra variant van de klassieke AF-1, speciaal voor de dames.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer. De basis van de upper is in het wit en de overlays zijn lichtgrijs. De overlays zijn op dit paar dubbel. Onder de overlays zitten pasteltinten. Ook de Swoosh en de heeltab zijn dubbel en bestaan uit verschillende pastelkleuren.

Nike Air Force 1 Shadow 'Atmosphere'

CI0919-117 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Shadow 'Atmosphere'

4. Nike Air Force 1 Low ‘Have A Nike Day’ | DM0118-100

De Nike Air Force 1 Low ‘Have A Nike Day’ staat in het teken van vrolijkheid. Het bovenwerk ziet er simpel uit, maar heeft wel opvallende details.

Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van wit leer. De Swoosh is in het zwart, wat voor een duidelijk contrast zorgt. De heeltab is in het geel. Op de hak zit een illustratie van een bloemetje met een gezichtje. De mond van de smiley is de Nike Swoosh.

Nike Air Force 1 Low 'Have a Nike Day'

DM0118-100 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 15

5. Kawasaki Ninja x adidas ZX 8000 | GW3358

We sluiten het overzicht met de bestverkochte sneakers van week 15 af met de Kawasaki Ninja x adidas ZX 8000. Dit paar is een echte eye-catcher door het gebruik van blauw en groen met wit.

De basis van het bovenwerk is in het wit en de overlays zijn groen. Naast groen zijn er ook verschillende blauwe details op de upper te zien. De hielkap is zilver, wat de kleuren van het bovenwerk reflecteert. Aan de binnenzijde van het bovenwerk staat ‘Ninja’ in zwarte letters.

Kawasaki Ninja x adidas ZX 8000

GW3358 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Kawasaki Ninja x adidas ZX 8000

Ben jij nog op zoek naar een paartje maar zat er in dit overzicht niets voor je bij? Klik dan op de knop hieronder voor de meest populaire sneakers van dit moment.