Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 13

3 april 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 13

Aangezien week 13 zo goed als voorbij is, is het weer tijd voor om terug te kijken op de bestverkochte sneakers van deze week! Ook deze week was Nike het meest populair, er zijn veel verschillende modellen verkocht. Heb jij ook een paartje aangeschaft?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 13 (2022)

Elke week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max SC WMNS ‘Fossil Stone’ | CW4554-201

De bestverkochte sneaker van de week is de Nike Air Max SC WMNS ‘Fossil Stone’. Dit is een paartje voor de vrouwen onder ons. Voor deze sneaker zijn vooral roze tinten gebruikt, zo kleurt de basis ‘Fossil Stone’ en hebben de overlays een iets donkerdere tint roze gekregen.

Het is een alledaagse sneaker die met elke outfit te matchen is. De schoen is gemaakt van verschillende materialen, zo komen de overlays in een combinatie van leer en suède. De basis is gemaakt van mesh. Door de Air-unit en de tussenzool van schuim is de Air Max SC zeer comfortabel.

Nike Air Max SC WMNS 'Fossil Stone'

CW4554-201 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max SC WMNS 'Fossil Stone'

2. Air Jordan 1 Mid ‘Reverse Bred’ | 554724-660

Als tweede in het rijtje de Air Jordan 1 Mid ‘Reverse Bred’. De sneaker is volledig gemaakt van duurzaam leer en bevat een combinatie van de kleuren zwart en rood.

Deze Air Jordan heeft een rode basis met zwarte accenten op de teen, hiel en overlays. Naast de basis zijn ook de tong en inlegzolen rood gekleurd. Terugkerende kenmerken zijn het Jumpman-logo op de tong en het Air Jordan Wings-logo. De witte tussenzool maakt deze colorway af.

Air Jordan 1 Mid 'Reverse Bred'

554724-660 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Reverse Bred'

3. Nike WMNS Air Max 90 ‘Tortoiseshell’ | DQ9316-001

Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Nike WMNS Air Max 90 ‘Tortoiseshell’ een exotisch schildpadpatroon.

De sneaker heeft een mesh basis met overlays van leer en suède. De basis komt in een ‘Phantom’ kleur en de mudguard in ‘Velvet Brown’. Opvallende details zijn de gespikkelde veters en het schildpadpatroon die op de teen en Swooshes staat. Een wit en bruin gespikkelde outzool maakt deze Air Max 90 compleet.

Nike Air Max 90 WMNS 'Tortoiseshell'

DQ9316-001 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Air Max 90 'Tortoiseshell'

4. Nike Air Force 1 ‘Valentine’s Day’ | DQ9320-100

De Nike Air Force 1 ‘Valentine’s Day’ viert de dag van de liefde, Valentijnsdag. Dit is terug te zien aan het kleurenschema. Zo zijn de kleuren Atmosphere, University Red en Sail gebruikt.

Het bovenwerk is gemaakt van wit leer en staat in contrast met de roze en rode accenten die overal op de sneaker te zien zijn. Details van de sneaker zijn onder meer de reliëfswooshes, die bedekt zijn met de woorden ‘NIKE’ en ‘LOVE’. Het ontwerp bevat ook enkele dubrae-kralen met deze woorden, om zo het liefdesthema helemaal af te maken.

Nike Air Force 1 WMNS 'Valentine's Day'

DQ9320-100 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 'Valentine's Day'

5. Sacai x Nike Blazer Low ‘Black Patent’ | DM6443-001

We sluiten de lijst af met de Sacai x Nike Blazer Low ‘Black Patent’. De sneaker heeft de kenmerkende dubbele details van Sacai, je ziet deze over het gehele silhouet.

Het model komt in een zwart-wit kleurenschema. Het meest opvallende is het glanzende zwarte lakleer op het bovenwerk. Net als de Swooshes is de overlay rondom de veters en de tong gemaakt van normaal leer. De combinatie van het glanzende leer en normaal leer maakt dit ontwerp compleet.

Sacai x Nike Blazer Low 'Black Patent'

DM6443-001 · Prijs vanaf €32,-

Naar alle aanbieders
Sacai x Nike Blazer Low 'Black Patent'

Dit waren de bestverkochte sneakers van week 13, vallen ze toch niet helemaal bij je in de smaak? Klik dan vooral op de button hieronder om doorverwezen te worden naar de meest populaire sneakers van dit moment.