Skip to content
Upcoming

De 424 x adidas collectie dropt aanstaande vrijdag 8 mei

4 mei 2020 19:09
De 424 x adidas collectie dropt aanstaande vrijdag 8 mei

Wij hebben super goed nieuws want er staat een nieuwe collab voor ons klaar en dit keer wel een hele toffe! 424 en adidas hebben besloten nog een schoenencollectie voor ons uit te brengen. Zij zijn de afgelopen tijd had bezig geweest met het ontwerpen van deze collectie. De samenwerking zal verschijnen op het adidas Pro Model model, het SC Premiere model en op het bekende adidas Superstar model, in maar liefst vier colorways. Dubbel zo goed nieuws want de collectie dropt sneller dan je denkt. Aanstaande vrijdag 8 mei is het namelijk al zo ver!

424 is een high-end merk dat kleding en schoenen produceert. Dit is niet de eerste samenwerking met adidas. Zij hebben al eens eerder een samenwerking ondergaan. Deze samenwerking was toen ook op het adidas Pro Model model en het SC Premiere model.

424 x adidas | FX6849 | FX6851 | FX6740 | FW7624

De collectie bestaat uit vier sneakers met ieder zijn eigen colorway. Het Pro Model model komt tweemaal voor in deze collectie. Een colorway met een zwart bovenwerk en witte adidas-strepen en de andere met een wit bovenwerk en zwarte adidas-strepen. Op de achterkant van de sneaker staat in grote tekens ‘424’ met op de tong het branding adidas logo. Het derde model, de SC Premiere heeft een wit bovenwerk gekregen met daarbij een rode tong. Op deze rode tong is in het wit ook in koeienletters ‘424’ te zien. De laatste sneaker, de adidas Superstar, beschikt ook over een wit bovenwerk. Ook dit model heeft een rode tong gekregen met, niet geheel verrassend, ‘424’ in het wit erop. Op de zijkant van het bovenwerk staat in het goud ‘shelltoe’ geschreven. De sneakers zijn gemaakt van stevig leer en hebben een rubberen zool om de hele dag door comfort te bieden tijdens het lopen.

Deze collectie zal droppen op aanstaande vrijdag 8 mei, bij onder andere overkillshop.com. De prijzen variëren tussen de €140,00 en €180,00 euro. Ben je benieuwd welke sneakers er nog meer releasen? Houd dan onze releasekalender in de gaten om geen enkele sneaker te missen. Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneakers.

424 X adidas Pro Model 'Black'

FX6849 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

424 X adidas Pro Model 'White'

FX6851 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders

424 X adidas SC Premiere 'White'

FX6740 · Prijs vanaf €43,-

Naar alle aanbieders

424 X adidas Sheltoe 'White'

FW7624 · Prijs vanaf €40,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas