Skip to content
Upcoming

Dames opgelet! Air Jordan 1 Low krijgt classic colorway

9 mei 2020 12:41
Dames opgelet! Air Jordan 1 Low krijgt classic colorway

Air Jordan 1 low die ook wel bekend staat als Michael Jordan’s eerste signature sneaker, komt nu terug. Ja we hebben het over de Black Toe, en dit keer komt de sneaker uit voor dames. Het paar komt uit in een zwart, rood en wit arrangement. Release data is nog niet bekend, geruchten gaan wel dat ze in lijn vallen met de eerder opgedoken Jordan’s 2020 releases, lees snel verder voor alle informatie.

Air Jordan 1 Low is samen uitgekomen met de High in 1985, de eerste sneaker die gemaakt werden voor Michael Jordan door Nike. De Low’s kregen bij de releases, meestal de colorways waarvan de High’s ook waren voorzien. Dat waren vooral geïnspireerde Bulls en metallic colorways. De Air Jordan 1 Low kwam terug in 2000, en nu is het paar opnieuw weer terug. Dit keer belooft die voor een langere tijd te blijven.

Air Jordan 1 Low W Black Toe

Het paar is best legendarisch, de sneaker staat bekend om de eerste signature sneaker van de basketballer. Overlays vind je over de voorvoet, middenvoet en hiel in een zwarte kleur. Het damespaar heeft daarnaast nog iets bijzonders en nieuws gekregen, op het oog valt het gelijk op, de sneaker maakt gebruik van nubuck in plaats van leer. De swooshes, tongen, teenkasten en tussenzolen hebben een triple white kleur gekregen, dit terwijl de het loopvlak en de overige vlakken een synoniem is aan het originele high model.

Release info

Wanneer het paar uit zal komen is nog onbekend, maar men verwacht dat deze te gekke klassieke colorway in 2020 verwacht zal worden bij Nike en Nike retailers. Dit keer zullen ze er dus zijn voor de dames! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste releases.