Skip to content
Upcoming

Crisp White, de nieuwe Air Max 95 colorway

11 maart 2019 15:48
Crisp White, de nieuwe Air Max 95 colorway

De Nike Air Max 95, een van de meest gewilde 90’s Air Maxes die er is! De voorganger van de Air Max 98 en de Air Max 97 waar we beide de invloeden op terug kunnen zien. Voor de volgende Air Max 95 release stoomt Nike het retro model helemaal klaar voor de lente met een luchtige ‘Crisp White’ colorway.

Als we aan de Air Max 95 denken, denken we direct aan zijn unieke looks. De sneaker heeft drie aparte air units, heeft een gestroomlijnd bovenwerk en heeft een future look. Het model heeft door de jaren heen al talloze make-overs gehad en de gekste colorways zijn er al op geland. Voor de volgende colorway doet Nike het echter rustig aan. Een Crisp white bovenwerk staat centraal en past perfect bij het komende lente weer!

Voor de volgende release speelt Nike dus in op de lente en dit is goed zichtbaar. Zo is het bovenwerk gemaakt van leer en veel mesh. Het mesh materiaal zorgt ervoor dat de sneaker lekker luchtig blijft, dat hij kan ‘ademen’. Opvallend is dat de tongue gemaakt is van een dubbele synthetische voering, wat een vintage look geeft.

Als finishing touch rust de crisp white upper op een opvallende outsole. Deze outsole is namelijk gemaakt van een translucent materiaal. Dit zorgt ervoor dat de zool doorzichtig is en er een dynamisch aspect wordt toegevoegd aan de sneaker.

Ben jij een absolute Nike Air Max 95 fan? Check dan nu ook deze andere Air Max 95 colorways!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 95 Essential 'Crisp White'

749766-115 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders

Crisp White
Crisp White
Crisp White
Crisp White

The Turnover