Skip to content
Upcoming

Converse x Carhartt is terug met een Renew Chuck Taylor

22 mei 2020 16:49
Converse x Carhartt is terug met een Renew Chuck Taylor

Ze zijn weer samen, Converse x Carhartt zijn opnieuw de samenwerking aangegaan en brengt een heerlijke Chuck Taylor. Beide merken staan bekend om het feit dat het bedoeld is om het te dragen. De pasvorm is ontzettend belangrijk, het verhaal en de stijl van de drager dat is iets waar beide merken behoorlijk mee bezig is. In de loop van de tijd is er best wel wat veranderd en dat zie je terug. Nu brengen ze een heerlijke Chuck Taylor die een textiele uitstraling heeft. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder.

Converse is volop bezig met de uitbreiding van hun upcycling textielcapaciteiten voorzetting. Dit via een Renew manier, een doorlopend initatief om nieuwe innovatieve en duurzame manieren te ontwikkelen om Converse productedn te maken. En laten we natuurlijk de Carhartt niet vergeten, de Carhartt werkkleding. Dit wordt samen gebracht in één sneaker.

Carhartt WIP x Converse Renew Chuck 70

1000 Carhartt werkjassen, broeken en overalls van canvas. Wat afkomstig is van de Britse mode- en vintagehandelaar; Beyond Retro. Gesorteerd in drie verschillende colorways, Navy, Black en Brown. Elk paar laat zien dat het vakmanschap lang wordt gevierd door de merken. Nu dankzij de uitvoering van drie panelen, kunnen stikseldetails, kenmerkend voor Carhartt voorop lopen in het minimalistische ontwerp.

Release info

Wanneer het paar zal droppen zal hoogstwaarschijnlijk nog deze maand zijn. Wel zullen ze uitkomen in beperkte hoeveelheden bij natuurlijk Converse en Converse retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Converse