Skip to content
Upcoming

Converse dropt twee klassieke Pro Leather voor hem en haar

7 april 2020 16:02
Converse dropt twee klassieke Pro Leather voor hem en haar

Aankomende donderdag is het dan zo ver! Converse dropt niet één maar wel twee nieuwe sneakers met toffe details. Het gaat om de Converse Pro Leather in een laag model. De sneaker is er voor hem en haar. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder, kom je er gelijk achter of jouw maat er tussen zit.

Een sneaker die in de jaren 70 en 80 op hardhout (basketbalveld) werd gevonden. Sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit de modewereld. Toch is de sneaker de connectie met de sportwereld niet vergeten. Daarom is het niet gek dat dit pack uit komt.

Converse Pro Leather White/Black

Het pack biedt twee verschillende colorways. Een White Blue en een Black Grey colorway. Beide komen ze in een klassieke leren constructie. De buitenzool heeft een vintage effect waardoor je kan zien dat het een echte original is. Het witte paar heeft een gedurfde oversized branding waardoor het chenille profiel letterlijk van de sneaker springt. De hiel overlays hebben een suede effect en natuurlijk de klassieke goudkleurige Pro Leather branding. De zwarte tongdetails maken hem dan daarom ook helemaal af. De zwarte is niet heel veel anders dan de witte, met dezelfde materialen en details zijn alleen de kleuren afwijkend.

Release info

Aankomende donderdag zit de kalender bomvol met releases, toch is dit klassieke pack eentje die je niet zomaar vergeet. Vanaf donderdag 9 april kan je ze scoren vanaf 99,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Neem dan een kijkje op onze releasekalender. Daar staan genoeg sneakers met heel veel keuze.

Converse Pro Leather Low 1980's 'White'

167267C · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

CONVERSE PRO LEATHER LOW 1980’S ‘WHITE’ | 167267C

Images by: Converse

Converse Pro Leather Low 1980's 'Black'

167268C · Prijs vanaf €38,-

Naar alle aanbieders

CONVERSE PRO LEATHER LOW 1980’S ‘BLACK’ | 167268C

Images by: Converse