Skip to content
Upcoming

Converse dropt twee colorways Pro Leather Hi

10 april 2020 18:57
Converse dropt twee colorways Pro Leather Hi

De legendarische Converse OG Leather Hi maakte in de jaren ’70 zijn debuut als de meest iconische basketbalschoen ooit. Nu is hij terug, en dit keer niet één, maar twee colorways! De sneakers zijn beide in een nieuw streetwear design gestopt en hebben beide een eigen colorway mogen ontvangen. Dat is nog niet alles, want we hebben nog meer goed nieuws! Zaterdag 11 april droppen beide sneakers al. Lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Converse staat ook wel bekend als Chucks, Cons, All Stars, noem maar op! Het begon allemaal in het jaar 1908, die begon als een echte rubberen gebaseerde sneaker. Al snel begonnen we allemaal van het paartje te houden, we kunnen hen die tijd ook geen ongelijk geven. Want hij is zeker weten met de jaren meegegaan en er beloven nog veel meer jaren te komen.

Converse Pro Leather Hi | 167269C | 166595C

Converse brengt dus twee colorways op de markt, en ja we kunnen al wel zeggen dat het een behoorlijke keuze is. Wat we normaal gewend zijn van het model is nu niet meer terug te zien. De High Top versie genaamd “Fiery Scarlet” is deze keer niet meer terug te zien in het gebruikelijke wit, maar in een diep bruine en rode kleur. Ook het gladde leer is weg, dat is vervangen door luxe nubuck en harig suede. Om hem nog iets meer streetwear ready te maken, is de buitenzool van gomrubber. Voor de “Beige” colorway geldt precies dezelfde aanpassingen, maar natuurlijk in een beige bruinachtige kleur.

Release info

Nog heel even dus! Zaterdag 11 april komen beide paren uit, je kan ze vinden bij Converse en verschillende Converse retailers. Je kan ze al bemachtigen vanaf 100,- euro. Wees er snel bij, want deze beloven hard te gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van dit soort toffe sneakers of andere? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben je altijd up to date.


Converse Pro Leather Hi 'Fiery Scarlet'

167269C · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders

CONVERSE PRO LEATHER HI ‘FIERY SCARLET’ | 167269C


Images by: Converse

Converse Pro Leather 'Beige'

166595C · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

CONVERSE PRO LEATHER ‘BEIGE’ | 166595C

Images by: Converse