Skip to content
Upcoming

Converse Chuck Taylor 70 Low ”Valentine’s Day”

24 januari 2019 14:45
Converse Chuck Taylor 70 Low ”Valentine’s Day”

Het is alweer bijna februari en dat betekend bijna Valentijnsdag! Converse viert Valentijnsdag door de Chuck 70 Low volledig om te toveren. Dit doet Converse door de sneaker een ”verliefde” colorway te geven.

De binnenvoering is voorzien van een rode kleur. Het bovenwerk is van zwart, glad leer. Op de tussenzool staat herhalend de tekst ”KEEP LOVING, KEEP FIGHTING”, tussen de twee woorden staat een hart symbool. Dat is niet het enige wat er op de tussenzool staat, ook is er een contrasterende streep en nog een groter hart symbool in een levendige rode kleur. Hetzelfde patroon als op de tussenzool is ook op de extra set veters gedrukt. Op de gehele zwarte zool is een hartjes patroon te vinden en maakt het ontwerp af.

De Converse Chuck Taylor 70 Low is vanaf nu beschikbaar in verschillende dames maten. De sneaker zal ook in een andere colorway komen met andere valentijnsdag details.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Converse Chuck Taylor 70 Low “Valentine’s Day”

Prijs: €100,-
Colorway: Black
Stylecode: SO42652801
Shoplink: Klik hier>>