Skip to content
Upcoming

Een Concepts x New Balance 327 ‘Grape’ staat op het punt om gedropt te worden

29 juli 2020 21:19
Een Concepts x New Balance 327 ‘Grape’ staat op het punt om gedropt te worden

Streetwear retailer Concepts is de samenwerking aangegaan met New Balance. Samen hebben zij hun creativiteit losgelaten op het 327 model van New Balance en hebben een ‘Grape’ colorway neergezet. Ook is er al een releasedatum bekend en de Concepts x New Balance komt sneller dan je denkt!

Eerder werkte Concepts al samen met Jordan Brand. Samen lanceerde zij de exclusieve Air Jordan 34 ‘Welcome to the Zoo’ PE van Jayson Tatum. Nu staat de nieuwe samenwerking met New Balance alweer klaar om gereleased te worden. Met behulp van het New Balance 327 model hebben Concepts x New Balance vele sneakerheads omvergeblazen met deze sneaker!

Concepts x New Balance 327 ‘Grape’

Het bovenwerk van de sneaker is vrijwel volledig rood van kleur. Dit bovenwerk is samengesteld uit verschillende materialen. De rode kleur wordt onderbroken onder de veters dankzij een blauwe kleur. Op de zijkanten is het kenmerkende logo van New Balance vanzelfsprekend terug te vinden. De blauwe kleur, die het bovenwerk onderbreekt, is ook terug te vinden in de binnenkant van de sneaker en in de outsole. Onder het eentonige bovenwerk loopt een witte midsole en een deels transparante blauwe outsole.

Op 7 augustus 2020 zal de sneaker releasen via Concepts en op 13 augustus krijgt de sneaker een wereldwijde release. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €140,-. Houd Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws wat betreft sneakers!


Concepts x New Balance
Concepts x New Balance
Concepts x New Balance