Skip to content
Upcoming

Er komt een nieuwe Comme Des Garçons x Nike collab!

12 maart 2019 15:30
Er komt een nieuwe Comme Des Garçons x Nike collab!

De agenda van Nike staat vol nieuwe releases. Een hoop daarvan is in samenwerking met andere merken. Deze merken zijn niet de eerste de beste, namelijk Supreme, Fear of God en Undercover. Voor de volgende collab vindt er weer een samenwerking plaats met een oude bekende! We hebben het over niemand Minder dan het Japanse Comme Des Garçons.

Elk seizoen/jaar wordt het weer spannend voor de Comme Des Garçons liefhebbers. De combinatie tussen Nike en CDG is er eentje die de laatste paar jaren erg actief is. De collabs zijn meestal volledig tonal en vol punk geïnspireerde details. Deze volgende CDG x Nike release blijft doorgaan op deze avontuurlijke tour.

De gehele sneaker is gemaakt van een tonal zwarte kleur. De sneakers zijn voornamelijk uitgevoerd in leer, maar hebben een aantal onmisbare details. Zo zijn de sneakers gemaakt met klittenband, een optie die we al heel lang niet meer gezien hebben. Ook is een grote chain over de gehele upper zichtbaar. Aan het einde van deze chain hangt een Comme Des Garçons tag over de neus van de sneaker.

De enige foto die we van de sneakers hebben is een gelekte foto. Een release is door Nike of Comme Des Garçons nog niet bevestigd. De geschiedenis leert ons echter wel dat de kans groot is dat de officiële foto’s snel zullen volgen, wanneer deze beelden zijn gelekt!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Comme Des Garçons
Picture by: Outfit Myth