Skip to content
Upcoming

COMME des GARÇONS PLAY en Converse brengen de Jack Purcell opnieuw uit

1 april 2021 10:55
COMME des GARÇONS PLAY en Converse brengen de Jack Purcell opnieuw uit

Het COMME des GARÇONS PLAY hart dat ontworpen is door de Poolse kunstenaar Filip Pagowski, lijkt onze harten nog steeds te veroveren. CDG en Converse brengen de Jack Purcell na meer dan tien jaar opnieuw uit. Hoe ze dat gedaan hebben is nogal nieuw. Lees verder voor alle details over de samenwerking.

CDG Play x Converse remake

De Converse 2021 drops bevatte een paar publiekslievelingen. Nu zijn er ook twee CDG Play x Converse Jack Purcell colorways te koop. Beide paren hebben een eenvoudige bovenkant van grijs canvas met een vertrouwd rood of zwart hart. Toch is er voor het iconische hartjeslogo van het Japanse label een interessante keuze gemaakt. Het hart is niet meer recht langs het profiel geplakt zoals bij de vorige versie. Dit keer is het logo oversized gemaakt en bekleedt het de hele zijkant en hiel. Toch stopt het hart abrupt halverwege bij de ecre tussenzool. Deze rubberen tussenzool heeft in het midden een streep in dezelfde kleur als het hart.

Daarnaast markeert het COMME des GARÇONS PLAY logo de binnenzool. De ecru neus is ook van rubber gemaakt. Tot slot gaan de ecru veters door gaten met eromheen zilveren ringetjes. Check hieronder een voorbeeld om een beeld te krijgen.

COMME des GARÇONS PLAY X Converse Jack Purcell OX 'Red' 2021 | 171260C
By SNKRADDICT

COMME des GARÇONS PLAY X Converse Jack Purcell OX ‘Red’ 2021 | 171260C

De sneaker is vanaf vandaag 1 april 2021 om 11:00 uur verkrijgbaar via Converse en geselecteerde retailers. Er hangt een prijskaartje aan van €140 euro.

Comme Des Garcons X Converse Jack Purcell Ox 'Red'

171260C · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders

Check onze nieuwspagina en releasekalender! Hiermee houden wij jullie dagelijks op de hoogte van streetwear, sneakers of te gekke deals. Daarnaast zijn we er natuurlijk om jullie als eerst op de hoogte te houden over alle gedropte en upcoming releases. Heb je de app nog niet? Download deze dan hier. Zet je pushnotification aan en mis nooit meer een nieuwe release!