Skip to content
Upcoming

Comme Des Garçons HOMME Plus x Air Jordan 1

24 januari 2019 12:00
Comme Des Garçons HOMME Plus x Air Jordan 1

Vorige week stond alles volledig in het teken van de Paris Fashion Week. Tijdens deze week maken bijna alle grote/invloedrijke merken nieuwe collecties bekend. Voor Comme Des Garçons HOMME plus en Air Jordan het perfecte moment om deze punk-geïnspireerde Air Jordan 1 te showen op de runway!

Comme Des Garcons en Nike hebben de afgelopen jaren al een aantal keer samen gewerkt. Tijdens de PFW was bij sommige modellen echter een nieuwe collab gespot. Hier en daar verschenen Air Jordan 1’s in een nogal opvallende colorway! Net zoals de vorige samenwerking tussen CDG en Nike was de release nogal een buitenbeentje. Met nieuwe features en funky details zorgen ze er altijd wel weer voor dat er iets apart klaar staat.

Voor de volgende samenwerking tussen Nike en CDG ziet het ernaar uit dat ze hun inspiratie gehaald hebben uit de Punk scene. De basis van de sneaker is een all white Air Jordan 1. Echter zien we wat opvallende details bij de bovenkant van de sneaker. Er is namelijk een volledige extra gesp en belt toegevoegd aan het boevenwerk. Hier hangen ook nog eens grote stalen ringen aan. De laceholes zijn extra voorzien van ijzeren ringen en de tongue is aanzienlijk verlengt.

De Jordan’s verschenen in het tonal wit en tonal zwart maar een release is helaas nog vanaf beide partijen niet bevestigd. Momenteel is het dus nog niet zeker of deze gothic/punk geïnspireerde Air Jordan 1 x Comme Des Garcons HOMME plus ‘Runway only’ waren of nog een bredere release zullen krijgen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox

Comme Des Garçons HOMME Plus
Comme Des Garçons HOMME Plus