Upcoming

Er zijn foto’s opgedoken van een nieuwe CLOT x Nike Air Force 1 colorway

23 december 2019 11:30
Er zijn foto’s opgedoken van een nieuwe CLOT x Nike Air Force 1 colorway

Een nieuwe colorway is opgedoken van de populaire CLOT x Nike Air Force 1 samenwerking. Het gaat om een ‘Rose Gold Silk colorway. Ook is er al een verwachte releasedatum vrijgegeven van de sneaker. Lees hieronder snel verder!

In januari 2018 verscheen de eerste samenwerking tussen CLOT x Nike. Ook deze samenwerking werd uitgewerkt op het Air Force 1 model in een witte kleur. De sneaker beschikt over een mooi, opvallende patroon op het bovenwerk. In november 2019 kwamen de twee opnieuw samen om hun creativiteit los te laten op het Air Force 1 model. Toen kwam de samenwerking uit in een blauwe en een zwarte kleur. Ook verscheen er een Air Jordan 1 Mid die onderdeel uitmaakte van de Fearless One collectie.

CLOT x Nike Air Force 1 ‘Rose Gold Silk’ | CJ5290-600

Het bovenwerk is net zoals de voorgaande CLOT x Nike colorways gemaakt van zijden stof in een roze kleur. Op dit bovenwerk is ook het Silk Royale patroon te vinden dat CLOT in 2007 voor het eerst gebruikte. Ze gebruiken dit patroon eigenlijk alleen voor exclusieve producten of samenwerkingen. De roze kleur zet zich voort op de eyestays en de veters van de sneaker. De Swoosh is in tegenstelling van de rest van de sneaker gemaakt van leer. Ook is er natuurlijk Nike branding te vinden op de hiel en op de tong. Om de sneaker af te maken heeft de sneaker een witte rubberen midsole gekregen en een gum outsole.

Op 11 januari 2020 wordt de CLOT x Nike Air Force 1 ‘Rose Gold Silk’ verwacht bij onder andere Nike. Waarschijnlijk zal deze nieuwe colorway evenveel gaan kosten als zijn voorgangers, €250,-. Houd onze Releasekalender in de gaten voor meer informatie over deze sneaker en scroll naar beneden voor foto’s!


CLOT x Nike Air Force 1
CLOT x Nike Air Force 1
Images by @sneakerjamz

The Turnover