Skip to content
Upcoming

Closer Look: Calico Jack x Mizuno

1 augustus 2019 14:07
Closer Look: Calico Jack x Mizuno

De sneaker- en streetwear winkel uit Venlo, Calico Jack, bestaat 6 jaar en dat wordt gevierd ook. Zij hebben namelijk vandaag, donderdag 1 augustus, in samenwerking met Mizuno een special sneaker uitgebracht. Wij van Sneakerjagers hebben de Calico Jack x Mizuno Wave Creation Waveknit al bemachtigd. Een goed moment voor een closer look!

Het verhaal achter de sneaker

Bij Calico Jack zijn ze gek op de kleur wit. De kleur wit brengt namelijk elegantie met zich mee. Daarnaast zorgt de kleur wit dat de focus niet op de kleur zelf ligt maar op het design en de materialen van de sneaker. En dit is helemaal terug te zien in de Calico Jack x Mizuno Wave Creation Waveknit.

Wit is namelijk de kleur die het bovenwerk kleed. Bij de tong en de voering van de sneaker zien we een iets crème achtige kleur wit. De rest van het bovenwerk heeft een meer heldere kleur wit. Echter zitten er wel een aantal grijze details op het Waveknit bovenwerk. Het bovenwerk wordt bij elkaar gehouden door een witte cage aan zowel de binnen- als buitenkant. Hierop is de Mizuno branding terug te vinden. Ook de Calico Jack branding zit op de sneaker. Bij de lacelock onderaan de veters staat namelijk de naam van de winkel.

De zool

Wat natuurlijk meteen opvalt aan de sneaker is de zool. Dit is de innovatieve Infinity Wave technologie van Mizuno. Deze open zool zorgt voor ongeëvenaarde demping en duurzaamheid.

De Calico Jack x Mizuno Wave Creation Waveknit is verkrijgbaar bij Calico Jack in de winkel en online vanaf donderdag 1 augustus 12:00 uur voor €189,99. Shop de sneaker hier online. Benieuwd naar Calico Jack? Check hier het blog over de winkel uit Venlo.


Calico Jack X Mizuno Wave Creation Waveknit

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Calico Jack x Mizuno
Calico Jack x Mizuno
Calico Jack x Mizuno
Calico Jack x Mizuno
Images by: Sneakerjagers