Skip to content
Upcoming

Closer Look: adidas Yeezy Boost 700 v2 “Static”

3 oktober 2018 10:00
Closer Look: adidas Yeezy Boost 700 v2 “Static”

Gister hebben we op sneakerjagers al een kijkje kunnen nemen bij de Yeezy Boost 700 “Mauve”. Nu zijn er foto’s verschenen van de adidas Yeezy Boost 700 v2 “Static”. De release datum is nog niet bekend.

De adidas Yeezy Boost 700 v2 “Static” is iets anders dan de normale 700. Het grote verschil tussen de “Mauve” en de “Static” is het bovenwerk. Op het bovenwerk van de Static zit bijvoorbeeld geen suede. Het bovenwerk van de Static is gemaakt van een grijze mesh en leer. De zool is wel min of meer hetzelfde als de Yeezy Boost 700 “Mauve”. Echter is hij nu wit en zitten er geen kleurdetails op de zool. De outsole is zwart met de adidas branding erop. Wat opvalt is dat er voor de rest weinig branding van adidas op de sneaker zit. Zo zit er op het bovenwerk geen branding en waarschijnlijk zit er naast de zool alleen in de schoen nog de branding van adidas. Een ander mooi details op de sneaker zijn de grijze strepen op het bovenwerk. Het is niet te zien of deze reflecteren maar het is in ieder geval een mooi detail op de nieuwe Yeezy Boost 700.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Yeezy Boost 700 v2 “Static” zal releasen, maar Yeezymafia gaf aan dat adidas plannen heeft om de sneaker in de laatste weken van december te releasen of begin januari. De prijs zal waarschijnlijk €300 zijn. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

adidas Yeezy Boost 700 ‘Mauve’

Releasedatum: Eind december 2018/begin januari 2019
Prijs: €300,-
Colorway: Static/Static/Static
Stylecode: EF2829
Bekijk hier de storelist>>

adidas Yeezy Boost 700 v2