Upcoming

Chemist Creations zorgt voor een futuristische make over van twee ASICS modellen

14 oktober 2019 15:00
Chemist Creations zorgt voor een futuristische make over van twee ASICS modellen

Chemist Creations, het sublabel van het merk C2H4 uit Los Angeles, is een samenwerking met ASICS aangegaan. De Chemist Creations x ASICS GEL-Kayano 5 OG en GEL-FujiTrabuco 7 SPS zijn gecreëerd om zo te lancering van het merk te vieren.

C2H4 en Chemist Creations

C2H4 is een merk uit Los-Angeles dat zich richt op minimalisme en ingewikkelde ideologieën. Dit proberen zij te doen zonder de kwaliteit van de materialen en de kleding zelf te ondermijnen. Naast het mixen van kwaliteit en achterliggende gedachtes proberen zij ook westerse en oosterse invloeden te combineren. C2H4 is de moleculaire formule voor ethyleen. C2H4 ziet zichzelf dan ook als een team van chemici, die verschillende aspecten mengen om zo iets nieuws te creëren. Uit deze gedachte is dan ook hun sublabel ontstaan, genaamd Chemist Creations.

Chemist Creations x ASICS GEL-Kayano 5 OG

Om de lancering te vieren komen er twee versies van de Chemist Creations x ASICS GEL-Kayano 5 OG en twee versies van de GEL-FujiTrabuco 7 SPS. Op alle twee de colorways van beide modellen staat de tekst ‘化學製品’. dit betekent Chemist Creations in het Chinees. De GEL-Kayano 5 OG komt uit in de ‘Marshmallow’ en ‘Nickel’ colorways. De uppers van de schoenen zijn gemaakt van een mix van leer, suède en mesh. De tong is geaccentueerd door reflectieve details van 3M en heeft een dubbel veter systeem. De schoenen hebben de welbekende ASICS strepen op de midfoot. Ook op de zijkanten is de ASICS branding te vinden samen met de GEL branding op de zool. De GEL zool is robuust en maakt het design van dit model af.

Chemist Creations x ASICS GEL-FujiTrabuco 7 SPS

Het ASICS GEL-FujiTrabuco 7 SPS model heeft de ‘Soda Pop’ en ‘Charcoal’ colorways gekregen. De upper is gemaakt van leer en waterbestendig mesh materiaal. Boven op deze upper zit een LACE GARAGE systeem. Ook op dit model zitten de welbekende ASICS strepen op de midfoot. De upper zit op een FLYTEFOAM midsol met GEL en DUOMAX technologie.

De Chemist Creations x ASICS GEL-Kayano 5 OG zal op 20 oktober releasen en het GEL-FujiTrabuco 7 SPS model zal op 9 november uitkomen. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


Chemist Creations X Asics Gel-Kayano 5 OG 'Carbon'

1021A258-021 · Prijs vanaf €497,-

Naar alle aanbieders

Chemist Creations X Asics Gel-Kayano 5 OG 'Feather Grey'

1021A258-106 · Prijs vanaf €365,-

Naar alle aanbieders
Chemist Creations x ASICS
Chemist Creations x ASICS
Chemist Creations x ASICS
Chemist Creations x ASICS
Images by Chemist Creations

The Turnover