Skip to content
Upcoming

Check hier de Vans Pride collectie en customize je favoriete silhouetten

2 juni 2021 10:00
Check hier de Vans Pride collectie en customize je favoriete silhouetten

Vans viert de LGBTQIA+ gemeenschap met hun nieuwste Pride collectie. Daarnaast geven zij jou ook nog de kans om een sneaker te customizen. Lees gauw verder voor meer informatie!

Gepersonaliseerde Vans

Vans Customs zijn al een traditie sinds 1966. Paul Van Doren maakte destijds schoenen van elke stof die mensen naar de winkel brachten. Nu ligt de creativiteit in jouw handen, want jij kunt je eigen pride kicks customizen!

Voor de customs zijn er verschillende soorten Vans silhouetten beschikbaar. Zo kun je kiezen uit de Slip-ons, Sk8-hi, Authentics, Era, Ultrarange en Old Skool silhouetten. Bij alle schoenen kun je de veters, kleuren en borduursels aanpassen. Via de onderstaande knop kun je meteen beginnen!

Vans Pride collectie 2021

Vans heeft een hoop kleurrijke schoenen uitgebracht om de LGBTQIA+ gemeenschap mee te vieren.
De kicks zijn gehuld in een mix van rood, geel, groen, blauw en paars. Dit zijn de kleuren uit de bekende regenboog, die representatief staat voor de LGBTQIA+gemeenschap.

Vans Pride collectie

Ook deze collectie bestaat uit een aantal klassieke kicks, zoals de Sk8-hi en Old Skool. Daarnaast is er nog een kledingcollectie om de look mee compleet te maken.

De Old Skool Platform heeft een verwrongen ruitpatroon op de bovenkant en tussenzool, terwijl de schoenveters en de kenmerkende Jazz Stripes van Vans contrasteren in wit. Elders heeft de Slip-On letterpatronen die LGBTQ+ spellen, samen met regenboog PRIDE branding over de tussenzool.

Vans pride slip ons
pride slip ons

Hetzelfde thema is terug te vinden op de Sk8-Mid. De schoenenlijn wordt gecompleteerd door de Slip-On en de Era, die bedekt zijn met een patchwork van glitter- en canvas materialen. Naast sneakers heeft het merk ook kleding met het Pride-thema gemaakt, zoals T-shirts en shorts.

Vans pride

Donatie

Na de release van hun uitgebreide kleding en schoenen collectie, doneert het merk $200.000 USD aan de LGBTQ+ gemeenschap. Dit geld wordt verdeeld over organisaties als GLSEN, Casa 1, Where Love is Illegal, en Tokyo Rainbow Pride.

Vans pride collectie 2021
By Vans

De Pride Month 2021 collectie van is nu verkrijgbaar via de Vans web store. Klik op de onderstaande knop om de kicks te bekijken!

Houd onze nieuwspagina en Instagram in de gaten voor meer toffe collecties. Ben je benieuwd naar de nieuwste of meest hyped kicks? Check dan onze releasekalender. Deze releasekalender is ook te vinden in onze app. Hiermee mis je nooit meer een nieuwe release!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date