Upcoming

Check hier de Air Jordan 1 Mid Tan Gum!

27 april 2021 15:00
Check hier de Air Jordan 1 Mid Tan Gum!

Voor de Air Jordan 1 Mid fans hebben we goed nieuws! De collectie breidt zich binnenkort uit in vele colorways, waaronder de Tan Gum. Lees verder voor de details, nieuwe hype voor de mids en de release informatie.

Air Jordan 1 Mid silhouetten toen en nu

Waarom hebben mensen een hekel aan Air Jordan 1 Mids? Over de mid versie van het Jordan Air 1 silhouet zijn de meningen verdeeld, maar sneakerhead of niet. Je bent vast wel eens iemand tegengekomen die een hekel heeft aan AJ1 Mids.

De Jordan 1 Mid verschilt van de Jordan 1 High in twee cruciale opzichten:

  1. De sneaker kost minder
  2. De sneaker is makkelijker te kopen

Elke Jordan 1 High die wordt uitgebracht is bijna meteen uitverkocht. Je moet geluk hebben als je ze bij de drop kunt bemachtigen, of je moet bereid zijn om misschien wel meer dan het dubbele te betalen bij een reseller. Mids blijven daarentegen veel langer in stock. Deze ‘toegankelijkheid’ heeft het silhouet zijn reputatie aangetast. Voor de sneakerheads die er alles aan doen om een paar AJ1 Highs te bemachtigen, is de Mid een beschamend alternatief.

Maar de laatste maanden is er iets grappigs gebeurd. De Jordan 1 Mids beginnen opeens te verkopen. Wat jarenlang een sneaker uit het goedkope segment was die iedereen in een sportwinkel kon kopen, is nu één van de bestverkopende artikelen in de sportschoenenwereld aan het worden. Als gevolg daarvan veranderen de meningen van veel mensen. Dit gebeurt zo snel dat de ooit zo ‘verafschuwde’ Mids klaar staan om in het rijtje van sneakers van het jaar te komen.

‘We’ve seen this really, really explosive growth in the Mid market, especially over the last calendar year.’ – Jesse Einhorn (2020), econoom bij StockX

Air Jordan 1 Mid Tan Gum | 554724-271

Air Jordan 1 Mid Tan Gum | 554724-271

De sneaker heeft een simpel en clean design. Het bestaat uit een leren constructie in twee frisse kleuren. De basis is wit en de overlays, Swoosh en hiel zijn Tan gekleurd. Het witte wings logo, de witte tussenzool en de rubberen, gum buitenzool maken de kicks af. Het is nog even afwachten wat de officiële releasedatum van de kicks is. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten om de precieze datum van de Nike Air Jordan 1 Mid ‘Tan Gum’ niet te missen!

Air Jordan 1 Mid 'Tan'

554724-271 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid Tan Gum | 554724-271
Air Jordan 1 Mid Tan Gum | 554724-271
By Nike

Ben je benieuwd naar andere onlangs uitgebrachte releases of upcoming releases? Check dan onze Sneakerjagers releasekalender en nieuwspagina. Heb je de app nog niet? Download deze dan hier. Zet je pushnotification aan en mis nooit meer een nieuwe release!

The Turnover