Upcoming

Check hier de adidas Yeezy Foam Runner ‘Vermilion’ a.k.a de allereerste rode adidas Yeezy

22 april 2021 10:00
Check hier de adidas Yeezy Foam Runner ‘Vermilion’ a.k.a de allereerste rode adidas Yeezy

Zijn jullie ready voor de allereerste rode adidas Yeezy’s?

Er zijn beelden opgedoken van een volledig rode YEEZY Foam Runner. Deze worden aangeduid als Vermilion, wat voor een diepe, rode tint staat. Lees gauw verder voor alle details!

adidas Yeezy Foam Runner Vermilion

Velen Yeezy fans verwachten dat de beruchte ‘Red October’ colorway op een meer mainstream model zou verschijnen. Toch maakte Kanye zoals we vaker zien, een gedurfde keuze. Hij skipt de Yeezy Boost 350 v2 en Yeezy 700 en koos ervoor om de opvallende kleur op de Foam Runner te verwerken. Wij hebben de schoen al in het zwart, wit, sand en mineraalblauw gezien. In tegenstelling tot deze ‘vrij basic’ kleuren, is de ‘Vermilion’ een heel erg uitgesproken kleur.

Misschien is dit toch een hele goede en doordachte keuze. Kanye’s originele Red October Nike Air Yeezy 2 drop uit 2014 was namelijk een enorm succes. Dit zou nu weer kunnen gebeuren met de adidas Yeezy’s. Daarnaast is de adidas Yeezy Foam Runner één van de meest provocerende slip-ons van dit tijdperk. De runners veroveren de schoenenwereld vanwege hun prehistorische look en vergelijking met crocs. Daarnaast is de schoen deels gemaakt van gerecyclede algen. Hoe sick!

adidas Yeezy Foam Runner Vermilion
adidas Yeezy Foam Runner Vermilion
red Yeezy Foam Runner
By Yeezy Maffia

Meer informatie over de Yeezy Foam Runner

De Yeezy Foam Runner is ontworpen door artiest en creatieveling Kanye West. De runner werd voor het eerst gezien aan de voeten van North West in 2019. Dit silhouet bracht de sneakerwereld meteen in rep en roer vanwege de sterke gelijkenissen met de Croc. Ze maakten hun officiële publieke debuut op 26 juni 2020 via een verrassingsdrop exclusief op Yeezy Supply.

De Yeezy heeft geen veters en heeft een buitenaardse look, waarvan de grove achterkant ons doet denken aan de adidas Yeezy 700. Qua materiaal bestaan ze deels uit algen. Dit was een beslissing die voortkomt uit Kanye West’s streven om duurzamere producten te maken. Daarnaast beschikt de schoen over EVA schuim, waardoor de sneakers heerlijk lopen.

Release informatie

De release van de adidas Yeezy Foam Runner Vermilion wordt in oktober 2021 verwacht. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €80 euro. Ben je benieuwd naar andere releases? Check dan de Sneakerjagers Releasekalender of download de app hier en mis nooit meer een nieuwe release!

The Turnover