Skip to content
Upcoming

Check hier alles over de Travis Scott x Nike Air Max 1 reveal! 🔥

30 maart 2021 12:53
Check hier alles over de Travis Scott x Nike Air Max 1 reveal! 🔥

Thank you Air Max Day 2021! Wij hebben op 26 maart mogen genieten van de achtste Air Max Day sinds 2014. Tijdens deze gigantische viering zijn er een aantal hele sicke sneakers revealed, waaronder de Travis Scott x Nike Air Max 1. Deze sneaker is nog niet gedropt, maar wij hebben al wel wat informatie over deze nieuwe collab. Wil jij weten wat? Lees dan gauw verder!

Air Max Day 2021

Op 26 maart 1987 vond de eerste release van de Air Max 1 plaats. Sinds 26 maart 2014 organiseert Nike een jaarlijkse viering voor de iconische Air Max lijn. De afgelopen Air Max Day 2021 was de achtste viering. Het was een sicke virtuele ervaring en wij zijn ready voor next year!

The big reveal

De sneaker werd onthuld door middel van een reeks korte filmpjes op de SNKRS App. Het silhouet laat ons kenmerkende Travis Scott details zien. Zo zagen wij de bruine aardse tinten, dikke touwveters en een circusachtige “Cactus Jack” logo op wat de hiel verschijnen. Deze details klinken misschien alsof er een exacte tweede release van de Travis Scott Air Max 270 React dropt, maar dat is niet het geval. Door de sneak peeks weten wij dat deze sneaker er anders uit zal zien.

Travis Scott x Nike Air Max 1 | eerste sneak peek

Wij weten helaas nog niet wanneer de release plaats zal vinden. Op het einde van de laatste videobeelden verscheen wel de boodschap: “Stay Tuned for more details on the Nike x Travis Scott Air Max 1, including availability and release information”. Wij houden onze ogen daarom zeker open voor nieuwe informatie. Zoals gewoonlijk zijn jullie de eerste die door ons op de hoogte worden gehouden! Check hieronder een deel van de video, zodat jullie niet verder hoeven te zoeken.

Via onze nieuwspagina houden wij jullie dagelijks op de hoogte over streetwear, sneakers en speciale deals. Check ook de releasekalender op de website of onze app. Hiermee houden wij jullie op de hoogte over alle gedropte en upcoming releases.