Skip to content
Upcoming

Check de nieuwste beelden van de Bape x Neighborhood x adidas POD-S3.1

12 december 2018 10:56
Check de nieuwste beelden van de Bape x Neighborhood x adidas POD-S3.1

Er zijn beelden van de nieuwe Bape x Neighborhood x adidas Pod-S3.1 opgedoken. De sneaker die wordt gebruikt bij de samenwerking is de adidas POD-S3.1. De POD-S3.1 is volledig omgetoverd in de typische Bape stijl, daarmee bedoelen we het Bape camo patroon en haaien hoofd. De sneaker beschikt over zwarte, grijze en witte kleuren.

Het ontwerp is voorzien van een split, de mediale zijde is namelijk licht grijs en de laterale zijde zwart. Het model heeft een sok-achtige kraag en is voorzien van neopreen. Het gehele bovenwerk beschikt over Bape’s Camo patroon gecombineerd met Neighborhood’s schedel patroon. De branding van de merken komt in contrasterende witte kleur. Op de voorvoet zit een zwarte rubberen stuk wat mooi past bij de witte Boost zool.

Het is nog niet bekend wanneer de sneaker zal uitkomen. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Bape x Neighboorhood x Adidas POD-S3.1

Releasedatum: Begin 2019

Images by: Yankeekicks