Skip to content
Upcoming

Check de nieuwe Nike React Element 55 “Gold Ranger”

27 februari 2019 14:40
Check de nieuwe Nike React Element 55 “Gold Ranger”

De veelzijdige Nike React Element 55 komt in een nieuwe colorway genaamd ”Gold Ranger”. De React Element experimenteert vaak met verschillende materialen en kleur. Zo hebben we al een paar interessante colorways gezien.

Dit keer komt de sneaker in een ”Gold Ranger” colorway. De rekbare stof die meestal wordt gebruikt op de 55 wordt vervangen voor een nieuw mesh materiaal. De sneaker beschikt over een grijze basis terwijl een zwarte Swoosh en een zwarte tong mooie contrasten bieden. De meest opvallende kenmerken van de sneaker zijn zonder twijfel de gouden metallic accenten op de oogjes en rond de hiel. Een grijze React tussenzool maakt het ontwerp af en biedt comfort.

De Nike React Element 55 komt op vrijdag 1 maart 2019 uit. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike React Element 55 'Gold Ranger'

CD7627-001 · Prijs vanaf €315,-

Naar alle aanbieders