Skip to content
Upcoming

Check de nieuwe Fila Mindbreaker 2.0!

15 mei 2018 14:54
Check de nieuwe Fila Mindbreaker 2.0!

Fila is terug van weggeweest! Je hebt het misschien wel om je heen gezien dat steeds meer mensen Reebok en Fila gaan dragen. Be warned… deze merken worden hot! En hoe leuk is het als je deze te gekke trainers als eerste te pakken kan krijgen?

Kort nadat Fila het opvallende Mindblower model heeft gereleased komt er nu ook ook een update op het silhouet genaamd de Mindbreaker 2.0! De sneaker heeft een slank ontwerp met moderne elementen. Dit maakt de schoen zowel stijlvol als opvallend. De sneaker komt in twee colorways. De eerste colorway bestaat uit de kleuren marine, rood en grijs. De andere uit een oud roze en grijs. De sneaker is perfect voor wie op zoek is naar een nieuwe trainer. Het bovenwerk van de sneaker is gebreid. De schoen bevat Fila’s eigenzinnige logo over de zool, waardoor het silhouet uniek, herkenbaar en leuk is. Het slanke eigentijdse design is niet alleen perfect voor een training maar is ook een makkelijke sneaker voor de dagelijkste omgeving.

Het silhouet komt in twee colorways voor zowel mannen en vrouwen. De sneakers zullen vanaf 15 mei beschikbaar zijn bij de website van Fila. Houd goed onze pagina in de gaten voor updates.


Fila Mindbreaker 2.0