Skip to content
Upcoming

Carhartt WIP x Converse Chuck 70 komt in twee colorways

24 april 2020 19:21
Carhartt WIP x Converse Chuck 70 komt in twee colorways

Converse had al veel samenwerkingen lopen en dacht wel dat er nog ééntje bij kon komen, want op de planning staat namelijk dat de Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Low binnenkort zal droppen. Ze hebben twee stoere colorways ontworpen die natuurlijk het klassieke uiterlijk hebben met inspiratie op materialen van populaire werkkleding. Het is niet de eerste samenwerking samen, en dat betekent dus vertrouwd succes. We hoeven niet lang meer te wachten, want aanstaande dinsdag droppen ze.

Carhartt is één van de oudste en bekendste merken, het begon allemaal in 1889 in Dearborn, Michigan. Begonnen door Hamilton Carhartt, zit het bedrijf nog steeds in de familie. Ze begonnen met twee naaimachine’s en 5 werknemers en zijn inmiddels doorgegroeid tot één van de bekendste merken van de wereld, en wordt ook veel gezien in de streetwear wereld. Ze staan bekend om het produceren van werkkleding en de samenwerkingen met grote namen, en zijn van plan om dit nog jaren te doen.

Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Low

Ze zijn in een nieuw jasje gestopt en hebben een heerlijke opfrisbeurt gehad.Het is een laag model en heeft nog steeds zijn klassieke uiterlijk van de Chuck 70 low. De groene colorway heeft een camouflage effect en is voorzien van canvas op het bovenwerk. Dit zorgt voor een stoer effect, terwijl de bruine colorway een wat rustiger en strakker uiterlijk heeft.

Release info

Aanstaande dinsdag 28 april zijn ze beide verkrijgbaar vanaf 90,- euro en kan je ze vinden bij Converse. Ze zullen er zijn voor de dames en heren, dus wees er snel bij. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten voor alle nieuwste releases.

Carhartt X Converse WIP Chuck 'Camo'

165559C · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

Carhartt WIP x Converse Chuck 70 | Green/Black/Egret


Carhartt X Converse WIP Chuck 'Hamilton Brown'

165558C · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders

Carhartt WIP x Converse Chuck | Hamilton Brown/Egret/Egret

Images by: Converse