Newsfeed

Carhartt en Converse werken opnieuw samen

5 november 2021 10:41
Carhartt en Converse werken opnieuw samen

Carhartt en Converse hebben in het jaar 2021 al een aantal verschillende kicks uitgebracht samen. Tijdens de gehele samenwerking hebben zij zich alleen gefocust op het Chuck 70 model. Dit najaar krijgen de One Star Ox en de Fastbreak Pro Mid een Carhartt make-over.

Het bovenwerk van de One Star Ox model bestaat uit leer en suède. Het leer is wit en het suède is in een crème kleur. Ook het sterretje op de zijkant is in een crème kleur. De tong is zwart, net als de veters, voering en middenzool. De zoolrand rondom de neus is in het bruin.

De Fastbreak Pro Mid bestaat ook uit leer en suède. De kraag, veterogen en neus zijn gemaakt van suède. De rest van het bovenwerk is gemaakt van leer. Op dit silhouet zijn bijna alle elementen in een crème kleur behalve het zijpaneel. Deze is wit. De middenzool van dit paartje is zwart en de buitenzool bruin.

De Carhartt x Converse One Star Ox en Fastbreak Pro Mid zullen op donderdag 18 november droppen. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Hier kan je de nieuwste releases en het laatste nieuws checken.

Carhartt x Converse One Star Ox
Carhartt x Converse One Star Ox
Carhartt x Converse Fastbreak Pro Mid
Carhartt x Converse Fastbreak Pro Mid
The Turnover