Skip to content
Upcoming

Call of Duty en Pusha T komen met een nieuwe adidas Ozweego

5 maart 2020 12:30
Call of Duty en Pusha T komen met een nieuwe adidas Ozweego

Vorig jaar november brachten Call of Duty en Pusha T al een adidas Ozweego uit. Deze sneaker was toen gelimiteerd tot 300 paar en het was dus vrijwel onmogelijk om deze te krijgen. Gelukkig gaan we van deze release een stuk meer paartjes zien!

Terrence LeVarr Thornton, beter bekend als Pusha T, is geboren in de Bronx, New York, maar is als snel verhuisd naar Virginia Beach in Virginia. In 1992 vormde Pusha T samen met zijn broer de Hip Hop groep “Eclipse” op. Sinds toen werd Pusha T steeds groter en groter. Toen hij is 2010 tekende bij het label GOOD Music van Kanye West is de rapper niet meer weg te denken uit de Hip Hop scene.

De twee laatste releases van Pusha T en adidas waren de adidas Ozweego “Kingslayer” en de adidas Ozweego “King Push”. Pusha T blijkt dus een groot fan te zijn van het Ozweego model en zet dit ook door in 2020.

Call of Duty x Pusha T x adidas Ozweego | Closer Look

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een combinatie van zwart mesh en suède panelen als overlays. Navy Blue details zijn te vinden op het logo van adidas op de tong, plasic buis die rondom de hiel loopt, en panelen om het suède. De upper van de sneaker rust op een zwarte adiPrene chunky midsole met een navy blauwe outsole.

De Call of Duty x Pusha T x adidas Ozweego komt uit op 11 maart 2020 bij onder andere Sneakersnstuff. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!

Uitgelichte afbeelding: Nikki van Toorn


Call of Duty Pusha T adidas Ozweego
Call of Duty Pusha T adidas Ozweego
Call of Duty Pusha T adidas Ozweego
Call of Duty Pusha T adidas Ozweego
Images by adidas