Skip to content
Upcoming

UPDATE – Nike Blazer CPFM nu verkrijgbaar

28 augustus 2019 10:00
UPDATE – Nike Blazer CPFM nu verkrijgbaar

UPDATE – De samenwerking tussen Cactus Plant Flea Market en de Nike Blazer is nu verkrijgbaar via Nike.com. Klik op de knop hieronder om alle 117,649 opties te bekijken en de Nike Blazer te bestellen.

Cactus Plant Flea Market gaat weer een nieuwe samenwerking met Nike uitbrengen. Deze keer heeft het fashion merk haar creativiteit los gelaten op de Nike Blazer Mid. Maar zij zijn niet de enige die hun creativiteit kunnen gebruiken. Door de 117,649 opties kan je namelijk helemaal los gaan op de sneaker.

Nike ‘By You’

Het proces van het toepassen van de opties zal via het platform Nike ‘By You’ gebeuren, ookwel bekend als Nike ID. Hier heb je de mogelijkheid om allerlei verschillende materialen, kleuren en patronen toe te passen op de Nike Blazer Mid.

Op de foto’s zien we bijvoorbeeld dat je voor het bovenwerk kan kiezen tussen stoffen zoals badstof, corduroy en een soort zacht vachtje die je eerder zou terug zien op een teddy beer. Daarnaast zien we dat je de Swoosh kan veranderen in veel verschillende kleuren en materialen. Op de foto’s zien we de kleuren groen, geel, blauw, bruin en rood, maar het zal ons niet verbazen als daar nog een hoop kleuren aan worden toegevoegd. Ditzelfde geldt voor het gedeelte bij de veter ogen. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Ook de veters lijken in allerlei verschillende kleuren te komen. Met al deze opties kan je de Blazer Mid op 117,649 verschillende manieren een nieuw uiterlijk geven.

Wat wel bij elke Blazer hetzelfde is, is de manier waarop de bovenkant van de enkel is afgesneden. Hierdoor zie je het foam aan de binnenkant van de sneaker goed. Daarnaast zit er in elke Blazer een kleurrijke insole die vergelijkbaar is met die van de Cactus Plant Flea Market Vapormax die afgelopen mei uit is gekomen.

Er is nog geen releasedatum bekend voor de Nike Blazer Mid. Een voordeel is wel dat het je de tijd geeft om alvast goed na te denken over welke opties je wilt toevoegen aan de sneaker. Check de foto’s hieronder om nog een goed te zien welke materialen, kleuren en patronen je nou allemaal kan toepassen op de Blazer Mid.

Cactus Plant Flea Market
Cactus Plant Flea Market
Cactus Plant Flea Market
Cactus Plant Flea Market
Images by deadhead