Upcoming

De Air Force 1 krijgt een ‘Bright Yellow’ detail

12 maart 2019 15:25
De Air Force 1 krijgt een ‘Bright Yellow’ detail

De Air Force 1 werd in 1982 geïntroduceerd en veranderde het design van basketbalschoenen radicaal, op zowel binnen- als buitenvelden. Het was de eerste basketbalschoen met Nike Air, maar zijn innovatieve karakter verbleekt bij de status die de schoen later als straaticoon zou verwerven. Voor de volgende release gaat Nike weer langzaam terug naar deze feeling met een hele cleane ‘Bright Yellow / White’ colorway.

Door de jaren heen is de Nike Air Force 1 uitgegroeid van het basketbalveld tot de straten. De sneakers stonden voor de street-culture in Amerika en is langzaam overgevlogen naar Europa. De laatste Air Forces zijn voornamelijk rustige colorways. Laten we eerlijk zijn, dat past ook gewoon perfect op het model!

Zo komen we alweer bij deze nieuwe Air Force 1 colorway aan. Het Amerikaanse sportmerk Nike heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar zijn roots met deze release. Een rustig wit bovenwerk gemaakt van leer, een optie die nooit verkeerd kan gaan. Hier overheen zijn de klassieke details voorzien van een ‘Bright Yellow’ effect. Zo is de Swoosh, de outsole, de Air branding en de heel patch voorzien van deze lentekleur.

Op dit moment is er nog geen officiële bevestiging van Nike rondom deze release. We gaan er echter wel vanuit dat deze release eerder snel dan laat zal zijn.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Force 1 ‘Bright Yellow’

AH0287-103 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders

Bright Yellow
Bright Yellow
Bright Yellow
Bright Yellow
Images by: Nike

The Turnover