Skip to content
Upcoming

Brain Dead x Converse One Star is binnenkort verkrijgbaar

5 februari 2019 13:29
Brain Dead x Converse One Star is binnenkort verkrijgbaar

Converse komt weer met een samenwerking. Dit keer met nieuwe modellen van Brain Dead. De nieuwe Brain Dead x Converse One Star is een model dat gebruik gaat maken van patronen. Converse heeft al vaker gewerkt met patronen.

Afgelopen september kwam de Comme des Garçons Play X Converse Chuck Taylor “Polka Dot” uit. Dit was een sneaker die gebruik maakte van een stippenpatroon. Het lijkt erop dat de nieuwe variant met Brain Dead hier iets van weg heeft. Ook bij deze gloednieuwe sneaker wordt er gebruik gemaakt van stippen. Toch is dit een unieke sneaker met zijn eigen originaliteit.

De Brain Dead x Converse One Star heeft een bijzonder uiterlijk. Er is gebruik gemaakt van stippen en dierenprints die goed passen bij het classic Converse model. De kleuren zijn voornamelijk beige gecombineerd met zwart en wit. De sneaker is een laag model. Boven de zool is wat typografie toegevoegd.

De release van de sneaker is op 7 februari en de sneaker zal €100,- euro gaan kosten. Klik hier voor de storelist.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Brain Dead x Converse One Star

Releasedatum: 07.02.2019 vanaf 00:01
Prijs: €100,-
Colorway: Egret/Black/Multi
Stylecode: 163167C
Storelist: Klik hier om de storelist te bekijken>>