Skip to content
Newsfeed

Bodega en New Balance brengen twee colorways van de 574 uit

26 oktober 2021 12:36
Bodega en New Balance brengen twee colorways van de 574 uit

Bodega en New Balance brengen twee colorways van het 574 model uit. De twee merken brachten eerder in juli van 2021 het 990v3 model uit om het vijftienjarig jubileum van Bodega te vieren. Nu is het de beurt aan een ander silhouet. Deze exclusieve kleurenschema’s kwamen tevoorschijn in het Fall/Winter lookbook van Bodega.

Bodega x New Balance 574

Het 574 model krijgt twee nieuwe kleurenschema’s. Eén van de twee paartjes komt in verschillende tinten blauw. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. De basis is gemaakt van nylon en de overlays zijn een grof suède.

De ‘N’ op de zijkant is aan de buitenkant grijs en aan de binnenkant donkerder blauw. De veters zijn wit met oranje nestels. Ook de midden- en buitenzool wijken af van de blauwe kleur en zijn wit met zwart.

De gele colorway bestaat uit dezelfde materialen. Het enige dat verschilt is dat het nylon en suède dezelfde kleur geel is. De ‘N’ aan de buitenkant is op dit paartje wit en aan de binnenkant geel met een witte omlijning. De veters en de midden- en buitenzool zijn hetzelfde als van het blauwe kleurenschema.

De Bodega x New Balance 574 heeft nog geen officiële releasedatum. Kijk jij uit naar deze drop? Volg ons dan op Instagram en houd de releasekalender goed in de gaten. Zo mis je nooit meer een nieuwe release.

Bodega x New Balance 574
Bodega x New Balance 574
Bodega x New Balance 574