Skip to content
Upcoming

Blends x Vans Old Skool LX ComfyCush release info

15 februari 2019 10:00
Blends x Vans Old Skool LX ComfyCush release info

Blends gaat opnieuw samenwerken met het welbekende skatemerk Vans. Er zullen zaterdag 16 februari twee verschillende colorways uitkomen. Het gaat om de Blends x Vans Old Skool LX ComfyCush. Dit keer word er weer gebruik gemaakt van het beruchte bot-motief.

West Coast-dealer Blends werkt samen met het skatemerk Vans uit Californië om een ​​ultra-premium versie van de Old Skool te releasen. Dit keer voegt Blends x Vans Old Skool een nieuwe variant toe. Dit is de ComfyCush. ComfyCush is een nieuwe collectie Vans-sneakers met een sterke schuimtechnologie om de voetsteun nog beter te maken. De sneaker is van harig suède met verschillende leer details op het bot-motief, de voering en binnenzool.

Een jaar geleden was er al een samenwerking tussen Blends en Vans. Dit was de Blends x Vans Vault Sk8-Hi Reissue Zip LX. Ook op deze sneaker kwam het bot-motief weer terug. Dit was een high-model. De nieuwe Blends x Vans Old Skool LX ComfyCush is een low-model. Je ziet dat ze erg variëren in materialen. Zo was de welbekende Vans streep bij de Blends x Vans Vault Sk8-Hi Reissue Zip LX van paardenhaar. Nu is de sneaker van harig suède en het bot-motief van leer in twee colorways. Zwart met wit en grijs met wit. Met een combinatie van verschillende nieuwe elementen is de sneaker ultra-premium.

De releasedatum van de toffe Blends x Vans Old Skool LX ComfyCush is op zaterdag 16 februari bij Blends in-store en op de Blends website.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Blends x Vans Old Skool LX ComfyCush

Releasedatum: zaterdag 16 februari
Prijs: Nog niet bekend
Colorway: Black/White/Grey Tones

Blends x Vans Old Skool LX ComfyCush
Blends x Vans Old Skool LX ComfyCush
Blends x Vans Old Skool LX ComfyCush
Blends x Vans Old Skool LX ComfyCush
Images by Sneakernews