Skip to content
Upcoming

Black Sheep X Nike SB Dunk High Pro ‘BLACK HORNET’

23 februari 2019 08:35
Black Sheep X Nike SB Dunk High Pro ‘BLACK HORNET’

Charlotte’s Black Sheep skatewinkel is opnieuw een samenwerking aangegaan met Nike Skateboarding om 2019 NBA All-Star Weekend te vieren met een samenwerkende Nike SB Dunk High. Dit is de Black Sheep x Nike SB Dunk High. Deze sneaker werd op 15 februari al gereleased bij Black Sheep zelf. Maandag 25 februari is de volgende release bij Nike.

Charlotte’s Black Sheep Skate Shop is al heel lang een Nike SB-partner en ze hebben een speciale “Black Hornet” SB Dunk High klaarliggen. Dit wordt gepresenteerd met een heel speciaal “Hornet’s Nest”-pakket. Een bijzondere doos, extra veters, verschillende stickers, een tas met trekkoord en een mini-basketbal. Thuisstad Charlotte is de volledige inspiratie van het “Hornest’s Nest” pakket. Ook is het een liefdevol eerbetoon aan het thuisteam. Daarnaast verwijst het naar een gebeurtenis in de geschiedenis. Dit werd ook wel de Revolutionaire Oorlog “een hornetsnest van rebellie” genoemd.

De sneaker heeft een bijzonder uiterlijk. Dit komt vooral door het kleurgebruik. Het heeft een iriserend kleur effect met een zwarte basis. De olifantenprint is een eerbetoon aan Michael Jordan. De basis van de Swoosh is zwart met een hornet stinger-detail. Ook de midsole van de sneaker is zwart. De outsole is blauw en heeft daardoor een opvallend effect. Al met al heeft de nieuwe Black Sheep x Nike SB Dunk High een bescheiden uiterlijk met een aantal speciale details. Dit is voornamelijk het iriserende effect.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Black Sheep X Nike SB Dunk High Pro 'Black Hornet'

BQ6827-001 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders
Black Sheep x Nike SB Dunk High
Black Sheep x Nike SB Dunk High
Images by Nike