Skip to content
Upcoming

Binnenkort: Twee nieuwe Nike WMNS Air Max 1 LX colorways

3 oktober 2018 12:50
Binnenkort: Twee nieuwe Nike WMNS Air Max 1 LX colorways

Nike is voorlopig nog niet klaar met zijn reflecterende sneakers! Er zullen twee nieuwe colorways uit komen van de Nike WMNS Air Max 1 LX!

De eerste Nike WMNS Air Max 1 LX had een ‘Oil Grey’ colorway met een reflecterende mudguard en hielstuk. De sneaker lijkt nagenoeg zwart maar veranderd totaal als er licht op komt, dan komen de reflecterende panelen goed naar voren. Van deze sneaker zullen er binnenkort ook twee nieuwe variaties uit gaan komen. Zo zal er een ‘Guava’ en een ‘Pure Platinum’ colorway uit komen. Beide sneakers hebben eigenlijk een éénkleurige colorway, maar de sneakers beschikken wel over de reflecterende panelen. De mudguard, hiel en Swoosh zijn van de reflecterende stof gemaakt.

Een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar we verwachten dat ze binnen nu en een korte periode uit gaan komen. Houd de releasekalender dan ook goed in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike WMNS Air Max 1 LX ‘Pure Platinum’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: €145,-
Colorway: Pure Platinum/Pure Platinum/Pure Platinum
Stylecode: 917691-002
Bekijk hier de storelist>>


Nike WMNS Air Max 1 LX ‘Guava’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: €145,-
Colorway: Guava Ice/Guava Ice/Guava Ice
Stylecode: 917691-801
Bekijk hier de storelist>>