Skip to content
Newsfeed

Binnenkort dropt de Maison Château Rouge x Air Jordan 2

19 juni 2022 18:25
Binnenkort dropt de Maison Château Rouge x Air Jordan 2

In 2022 is de Air Jordan 2 helemaal gaan opbloeien door de verschillende collabs met het model. Binnenkort komt er weer een nieuwe AJ2 aan. Dit keer in samenwerking met Maison Château Rouge, een lifestyle merk uit Parijs. Het gerucht gaat dat de sneaker 24 juni 2022 gereleased zal worden, maar dat is nog niet bevestigd.

De Maison Château Rouge x Air Jordan 2 maakt gebruik van verschillende motieven die geïnspireerd zijn op Afrikaanse kunst. Het bovenwerk heeft een basis van gebroken-wit leer, waarop bijzondere texturen en patronen te vinden zijn. De overlays bij de middenvoet en tong zijn van wit leer en bevatten een reliëfpatroon. Dezelfde overlay bevat ook nog een wit-bruin gestreept patroon bij het veteroogje.

Verder heeft deze sneaker nog zalm-kleurige accenten op de neus, heel tab en outsole. De open stiksel op de tong en de zijkant zijn van dezelfde kleur. Op het label onder de tong vind je bij linkerschoen een label met daarop ‘United Youth International’ en rechts een met ‘Chicago Dakar Paris’. Op de rechterhak staat ook nog ‘Maison Château Rouge’, terwijl op de linkerschoen gewoon ‘Nike’ staat. De insole bevat een graphic van Michael Jordan. Ook komt de sneaker in een speciale doos. Bekijk de afbeeldingen daarvan hieronder.

De Maison Château Rouge x Air Jordan 2 zal hoogstwaarschijnlijk 24 juni 2022 gereleased worden. Nike heeft hier echter nog niks over losgelaten. Hou dus vooral de aankomende tijd onze releasekalender. Hier vind je alle releases van de aankomende periode.

Air jordan 2 maison chateau
Air jordan 2 maison chateau