Skip to content
Upcoming

Binnenkort: De Saint Alfred x adidas Temper Run

12 oktober 2018 12:52
Binnenkort: De Saint Alfred x adidas Temper Run

adidas en Saint Alfred hebben weer samengewerkt! De laatste keer dat de twee merken hebben samengewerkt is in 2016 geweest met hun adidas Gazelle collectie. Saint-Alfred is gevestigd in Chicago en is gespecialiseerd in streetwear en sneakers. Het model wat is gebruikt voor de samenwerking is de adidas Temper. De adidas Temper is al een keer eerder in 2014 gereleased maar was toen geen succes. Vier jaar later maakt de chunky, old-school sneaker zijn comeback in stijl! De adidas Temper is in een aantal verschillende colorways gereleased maar deze spant de kroon!

De adidas Temper is een sportschoen uit 1997. De Temper beschikt over een EVA-tussenzool met lichte demping wat comfort biedt. De Temper Run maakt gebruik van een gelaagde constructie wat ervoor zorgt dat de sneaker de typische chunky look heeft. De sneaker heeft een herfst kleurenpalet wat bestaat uit groene, bruine en grijze tinten. De colorway is ook geinspireerd op Chicago.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Saint Alfred x adidas Temper Run

Releasedatum: 27 oktober 2018
Prijs:
€140,00
Colorway: White/Brown
Stylecode: BD8043
Storelist>>